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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Volatile compounds of raspberry fruit: from analytical methods to biological role and sensory impact
2015-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Volatile Organic Compounds: key factors of the perceived quality in cheese
2013-01-01 Bergamaschi, M.; Bittante, G.; Gasperi, F.
Volatile profiles of Italian monocultivar EVOOs during 12 months of storage: different trends associated to polyphenols and fatty acids content
2019-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Cantini, C.; Gasperi, F.
Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS
2014-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sebastiani, E.; Villanelli, F.; Stani, G.; Calamai, L.
Volatiles that encode host-plant quality in the grapevine moth
2011-01-01 Tasin, M.; Betta, E.; Carlin, S.; Gasperi, F.; Mattivi, F.; Pertot, I.
What's behind the differences in sensory responsiveness to oral stimuli in real foods? A possible link with oral and gut microbiota
2022-01-01 Menghi, L.; Cliceri, D.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Fava, F.; Pindo, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Withering of plucked Trachelospermum jasminoides (star jasmine) flowers – Time-dependent volatile compound profile obtained with SPME/GC–MS and proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS)
2017-01-01 Schuhfried, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Biasioli, F.
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