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A sensory-based approach to valorize local foods with experts and communities: the case study of polyfloral honey
2022-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.L.; Gasperi, F.
A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets
2009-01-01 Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F.
Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers
2018-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F.
Acceptability of scab-resistant apple cultivars
2015-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect
2005-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.
Advances in analysis of instrumental food sensory quality data
2013-01-01 Bevilacqua, M.; Marini, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese
2000-01-01 Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Alimentazione della vacca da latte in alpeggio: il pascolo, l'animale, il prodotto
2006-01-01 De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gianelle, D.; Cavazza, A.; Gasperi, F.; Orlandi, D.; Clementel, F.; Framondino, V.; Fusani, P.; Guastella, F.; Saccà, E.; Schiavon, S.; Ventura, W.
Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production
2001-01-01 Bovolenta, S.; Volpelli, L.A.; Ventura, W.; Gasperi, F.; Gaiarin, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2022 | A sensory-based approach to valorize local foods with experts and communities: the case study of polyfloral honey | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.L.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2009 | A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets | Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Acceptability of scab-resistant apple cultivars | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma | Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Advances in analysis of instrumental food sensory quality data | Bevilacqua, M.; Marini, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2000 | Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese | Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Alimentazione della vacca da latte in alpeggio: il pascolo, l'animale, il prodotto | De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gianelle, D.; Cavazza, A.; Gasperi, F.; Orlandi, D.; Clementel, F.; Framondino, V.; Fusani, P.; Guastella, F.; Saccà, E.; Schiavon, S.; Ventura, W. | Curatela | |
1-gen-2001 | Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production | Bovolenta, S.; Volpelli, L.A.; Ventura, W.; Gasperi, F.; Gaiarin, G. | Contributo in Atti di convegno |
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Data di pubblicazione
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