CAPPELLO, NICOLA

CAPPELLO, NICOLA  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Exploring the relationship between field available water capacity (AWC) and atypical aging (ATA) development in base wines Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Larcher, R.; Pedo', S. -
1-gen-2024 Aroma features of Hanseniaspora vineae Hv205 wines in sequential and co-inoculation strategies Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Guzzon, R.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. -
1-gen-2024 The co-inoculation ratio of Hanseniaspora vineae-to-Saccharomyces cerevisiae correlates with aroma metabolic features in wine Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Castello, D.; Schiavon, S.; Guzzon, R.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. -
1-gen-2024 Impact of using yeast derivatives on the development of atypical aging in wines Delaiti, S.; Nardin, T.; Pedo', S.; Larcher, R.; Gallo, A.; Cappello, N.; Roman, T. -
1-gen-2024 Influence of flash heating and aspergillopepsin I supplementation on must and wine attributes of aromatic varieties Gallo, A.; Roman, T.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Celotti, E.; Nardin, T.; Natolino, A.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Insights into the grape must composition effect on Hanseniaspora vineae performance and metabolic aroma compounds in Chardonnay base wine for sparkling wine production Gallo, A.; Larcher, R.; Cappello, N.; Paolini, M.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Nardin, T.; Roman, T. -
1-gen-2022 L'utilizzo di proteasi nel mosto per la stabilizzazione proteica dei vini Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Leonardelli, A.; Cappello, N.; Schneider, R.; Bogianchini, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista