MENGHI, LEONARDO

MENGHI, LEONARDO  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 35 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 A bootstrap-based approach for sample size calculation when traditional estimations are not possible Menghi, L.; Franceschi, P.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2019 A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 A sensory-based approach to valorize local foods with experts and communities: the case study of polyfloral honey Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.L.; Gasperi, F. -
1-gen-2018 Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Arousal influences olfactory abilities in adults with different degree of food neophobia Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-ott-2022 Correlation between olfactory function, age, sex, and cognitive reserve index in the Italian population Masala, C.; Cavazzana, A.; Sanna, F.; Cecchini, M.P.; Zanini, A.; Gasperi, F.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Borgogno, M.; Drago, S.; Cantone, E.; Ciofalo, A.; Macchi, A.; Monti, G.; Parma, V.; Piochi, M.; Pinna, I.; Torri, L.; Cabrino, G.; Ottaviano, G.; Pendolino, A.L.; Pignatelli, A.; Pighin, F.; Bochicchio, V.; Motta, G.; Fontana, G.; Pasquariello, B.; Cavaliere, C.; Iacono, V.; Hummel, T. -
1-gen-2021 Does the ‘Mountain Pasture Product’ claim affect local cheese acceptability? Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Effect of CO2 preservation treatments on the sensory quality of pomegranate juice Mosca, A.C.; Menghi, L.; Aprea, E.; Mazzucotelli, M.; Benedito, J.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Effect of dairy, season, and sampling position on physical properties of Trentingrana cheese: application of an LMM-ASCA model Ricci, M.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Franceschi, P.; Aprea, E. Articolo in rivista
1-gen-2018 Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P. Poster
1-gen-2018 Exploring inter-individual differences in in-vivo flavour release by SIFT-MS Pedrotti, M.; Menghi, L.; Khomenko, I.; Carretta, A.; Aprea, E.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Food Neophobia and scarce olfactory performances are linked to oral microbiota Valentino, V.; De Filippis, F.; Menghi, L.; Gasperi, F.; Ercolini, D. -
1-gen-2022 Food neophobia is associated with scarce olfactory performances and specific signatures on oral microbiota Menghi, L.; Khomenko, I.; Valentino, V.; Biasioli, F.; Ercolini, D.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2019 How is the smell of a picky eater? Menghi, L.; Penza, F.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. Poster
1-gen-2018 Image analysis as support for sensory evaluation of food Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Poster
1-gen-2020 Individual variability in the perception of extra-virgin olive oil: relations between critical oral sensations and flavor determinants Cliceri, D.; Aprea, E.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2020 Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: the role of critical oral sensations and aroma release Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno