TRAINOTTI, DEBORA
TRAINOTTI, DEBORA
CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT
Caracterisation et valorisation de la variete Peverella dans le Trentino = Caratterizzazione e valorizzazione della varietà Peverella in Trentino
2007-01-01 Stefanini, M.; Moser, S.; Trainotti, D.; Cattoni, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.
Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification
2014-01-01 Tonidandel, L.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Trainotti, D.; Barchetti, P.; Larcher, R.
Differences in the amount and structure of extractable skin and seed tannins amongst red grape varieties
2009-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D.
High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines
2016-01-01 Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Trainotti, D.; Slaghenaufi, D.
I prodotti efficaci contro Drosophila suzukii
2012-01-01 Angeli, G.; Profaizer, D.; Chiesa, S.; Sofia, M.; Trainotti, D.; Zadra, E.
Indagine sulla concentrazione di ftalati nelle grappe
2018-01-01 Tonidandel, L.; Moser, S.; Cavalin, A.; Trainotti, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.
LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines
2018-01-01 Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Larcher, R.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
Red grape varieties differ both in the amount and in the structure of their skin and seed tannins extractable into wine
2006-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D.
Red grape varieties differ both in the amount and the structure of their skin and seed tannins extractable in the wine
2006-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D.
Tandem Mass Spectrometry vs stability of pesticides
2016-01-01 Tonidandel, L.; Trainotti, D.; Larcher, R.
Verifiche sulle tecniche di mitigazione della deriva da agrofarmaci
2014-01-01 Bondesan, D.; Rizzi, C.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Trainotti, D.
Versuche zur Abdriftverminderung von Pflanzenschutzmitteln
2014-01-01 Bondesan, D.; Rizzi, C.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Trainotti, D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2007 | Caracterisation et valorisation de la variete Peverella dans le Trentino = Caratterizzazione e valorizzazione della varietà Peverella in Trentino | Stefanini, M.; Moser, S.; Trainotti, D.; Cattoni, G.; Carlin, S.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification | Tonidandel, L.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Trainotti, D.; Barchetti, P.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Differences in the amount and structure of extractable skin and seed tannins amongst red grape varieties | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines | Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Trainotti, D.; Slaghenaufi, D. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | I prodotti efficaci contro Drosophila suzukii | Angeli, G.; Profaizer, D.; Chiesa, S.; Sofia, M.; Trainotti, D.; Zadra, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Indagine sulla concentrazione di ftalati nelle grappe | Tonidandel, L.; Moser, S.; Cavalin, A.; Trainotti, D.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines | Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Red grape varieties differ both in the amount and in the structure of their skin and seed tannins extractable into wine | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Red grape varieties differ both in the amount and the structure of their skin and seed tannins extractable in the wine | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Tandem Mass Spectrometry vs stability of pesticides | Tonidandel, L.; Trainotti, D.; Larcher, R. | Poster | |
1-gen-2014 | Verifiche sulle tecniche di mitigazione della deriva da agrofarmaci | Bondesan, D.; Rizzi, C.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Trainotti, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Versuche zur Abdriftverminderung von Pflanzenschutzmitteln | Bondesan, D.; Rizzi, C.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Trainotti, D. | Articolo in rivista |