PUECHER, CHRISTIAN
PUECHER, CHRISTIAN
IASMA: N. D.
4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits
2011-01-01 Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G.
4-Ethylphenol and 4-ethylguaiacol depletion in wine using esterified cellulose
2012-01-01 Larcher, R.; Puecher, C.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Nicolini, G.
A new HPLC method with pulsed amperometric detection for gluconic acid
2009-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Cura del carattere brett dei vini con polimeri cellulosici
2011-01-01 Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R.
Cura del carattere brett dei vini con polimeri cellulosici: nuova soluzione e opportunità industriale per nuovi prodotti enologici
2012-01-01 Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R.
Determination of gluconic acid in wine using high pressure liquid chromatography with pulsed amperometric detection
2009-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Puecher, C.; Bertoldi, D.; Moser, S.; Favaro, G.
Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F.
Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector
2007-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F.
Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques
2013-01-01 Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2011 | 4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits | Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | 4-Ethylphenol and 4-ethylguaiacol depletion in wine using esterified cellulose | Larcher, R.; Puecher, C.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A new HPLC method with pulsed amperometric detection for gluconic acid | Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Cura del carattere brett dei vini con polimeri cellulosici | Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Cura del carattere brett dei vini con polimeri cellulosici: nuova soluzione e opportunità industriale per nuovi prodotti enologici | Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Determination of gluconic acid in wine using high pressure liquid chromatography with pulsed amperometric detection | Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector | Larcher, R.; Nicolini, G.; Puecher, C.; Bertoldi, D.; Moser, S.; Favaro, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques | Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. | Articolo in rivista |