PUECHER, CHRISTIAN
PUECHER, CHRISTIAN
IASMA: N. D.
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Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques
2013-01-01 Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R.
Cura del carattere brett dei vini con polimeri cellulosici: nuova soluzione e opportunità industriale per nuovi prodotti enologici
2012-01-01 Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R.
4-Ethylphenol and 4-ethylguaiacol depletion in wine using esterified cellulose
2012-01-01 Larcher, R.; Puecher, C.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Nicolini, G.
Determination of gluconic acid in wine using high pressure liquid chromatography with pulsed amperometric detection
2009-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Determination of volatile phenols in wine using high-performance liquid chromatography with a coulometric array detector
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Puecher, C.; Bertoldi, D.; Moser, S.; Favaro, G.
Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector
2007-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F.