PORRO, DUILIO

PORRO, DUILIO  

CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE AGRARIA FORESTALE E AMBIENTALE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 92 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2025 Fertilizzazione 2025 del vigneto: come impostrala sulla base della scorsa annata Porro, D. -
1-gen-2025 Evaluation of foliar application of 1,3-β-glucan in grapevine: nutritional and vegetative aspects Porro, D.; Bertoldi, D.; Cavallaro, L.; Fuerst, E.J. -
1-gen-2025 Bunch compactness, rot incidence, and stenospermocarpy gradient: a five-year evaluation of six Pinot blanc clones in northeast Italy Malossini, U.; Bianchedi, P.L.; Roman Villegas, T.; Porro, D.; Bertamini, M.; Faralli, M. -
1-gen-2024 Un approccio innovativo alla nutrizione del melo Waldner, A.; Dallago, G.; Porro, D. -
1-gen-2023 Fertilizzazione post vendemmia 2023: influenza del meteo sugli apporti Porro, D. -
1-gen-2023 Metabolic and molecular rearrangements of Sauvignon Blanc (Vitis vinifera L.) berries in response to foliar applications of specific dry yeast Rodrigues, M.; Forestan, C.; Ravazzolo, L.; Hugueney, P.; Baltenweck, R.; Rasori, A.; Cardillo, V.; Carraro, P.; Malagoli, M.; Brizzolara, S.; Quaggiotti, S.; Porro, D.; Meggio, F.; Bonghi, C.; Battista, F.; Ruperti, B. -
1-gen-2022 Fertilization with different soil types in viticulture: a three-year experience in Trentino Alto Adige Pedò, S.; Bona, D.; Cristoforetti, A.; Ippolito, M.; Porro, D.; Trainotti, D. Articolo in rivista
1-gen-2022 Guida alla valutazione dello stato nutrizionale per i corretti apporti in vigneto Porro, D. -
1-gen-2022 Fertilizzare il vigneto, operazione mai banale Porro, D. -
1-gen-2022 Evaluation of nutrient uptake on grapevine resistant cultivars Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedo', S. -
1-gen-2022 Five-year period of evaluation of leaf mineral concentrations in resistant varieties in Trentino (Northeastern Italy) Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedò, S. Articolo in rivista
1-gen-2022 Evaluation of different rootstocks for grapevine in south Brazil: nutritional, yield, and qualitative aspects Porro, D.; Brighenti, A.F.; Brighenti, E.; De Martin, M.S.; Pasa, M.S.; Stefanini, M. -
1-gen-2020 Letame e compost validi surrogati nella concimazione viticola Pedo', S.; Porro, D.; Cristoforetti, A.; Bona, D.; Cerosimo Ippolito, M.C.; Zanzotti, R.; Trainotti, D. Articolo in rivista
1-gen-2020 Comparative study of three low-tech soilless systems for the cultivation of Geranium (Pelargonium zonale): a commercial quality assessment Brentari, L.; Michelon, N.; Gianquinto, G.; Orsini, F.; Zamboni, F.; Porro, D. Articolo in rivista
1-gen-2019 Esaltare la tipicità del Gewürztraminer con l’utilizzo di specifici lieviti inattivati in vigneto Porro, D.; Battista, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Nutrizione, fattore critico per le viti resistenti Pedò, S.; Bottura, M.; Porro, D. Articolo in rivista
1-gen-2019 Development, yield potential and nutritional aspects of resistant grapevine varieties in Trentino Alto Adige Pedò, S.; Bottura, M.; Porro, D. Articolo in rivista
1-gen-2019 Evaluation of mechanical properties of berries on resistant or tolerant varieties of grapevine Porro, D.; Wolf, M.; Pedò, S. Articolo in rivista
1-gen-2018 Aromatic profile of Canaiolo nero wines in Santa Catarina highlands, Brazil Kulkamp de Souza, A.L.; de Souza, E.L.; Grutzmann Arcari, S.; Fontanella Brighenti, A.; Porro, D.; Stefanini, M.; Caliari, V. Articolo in rivista
1-gen-2018 Quantity and quality of production, partitioning of dry matter and of mineral nutrients in apple trees subjected to four-year different fertilization strategies Porro, D.; Pedò, S.; Pasqualini, J.; Bertoldi, D. Articolo in rivista