DEMATTE', MARIA LUISA
DEMATTE', MARIA LUISA
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
Dolcezza e croccantezza influenzano il gradimento della mela
2014-01-01 Endrizzi, I.; Torri, L.; Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Correlazioni tra composti volatili ed odori nella mela
2014-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability
2014-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
How does flavouring influence apple liking?
2013-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
The sound of chewing and its influence on apple preference drivers
2013-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique
2013-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds
2012-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Sensory profiling of apple cultivars
2012-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
L'interazione multisensoriale nella percezione della texture della mela
2012-01-01 Pojer, N.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Multisensory modulation of texture perception in apples
2012-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale
2012-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality
2012-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F.
Influence of sound on texture perception of apples
2012-01-01 Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Does the view of your nose help your smell?
2011-01-01 Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Effects of sensory characteristics and health information on acceptability of apples
2011-01-01 Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Romano, R.; Gasperi, F.
Individual differences in odour identification ability in relation to food neophobia
2010-01-01 Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F.
Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela
2010-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2014 | Dolcezza e croccantezza influenzano il gradimento della mela | Endrizzi, I.; Torri, L.; Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela | Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Correlazioni tra composti volatili ed odori nella mela | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | How does flavouring influence apple liking? | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The sound of chewing and its influence on apple preference drivers | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Sensory profiling of apple cultivars | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | L'interazione multisensoriale nella percezione della texture della mela | Pojer, N.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Multisensory modulation of texture perception in apples | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality | Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Influence of sound on texture perception of apples | Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Does the view of your nose help your smell? | Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Effects of sensory characteristics and health information on acceptability of apples | Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Romano, R.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Individual differences in odour identification ability in relation to food neophobia | Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |