SIMONI, MARCO CLAUDIO

SIMONI, MARCO CLAUDIO  

CRI [2022-01 - today]: TRACEABILITY  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Combining sugar analysis and Stable Isotope Ratio Mass Spectrometry to detect the use of non-grape sugars in balsamic vinegar must Perini, M.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Simoni, M.; Camin, F.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Stable isotope ratio analysis of different European berries Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L.; Simoni, M.C.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Stable isotope ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices Bontempo, L.; Caruso, R.; Fiorillo, M.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Traulo, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Gagliano, G.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Stable isotope ratio analysis for verifying the authenticity of balsamic and wine vinegar Perini, M.; Paolini, M.; Simoni, M.C.; Bontempo, L.; Vrhovsek, U.; Sacco, M.; Thomas, F.; Jamin, E.; Hermann, A.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Using stable isotope ratio analysis to verify the authenticity of "Passito" wine Perini, M.; Torchio, F.; Rolle, L.; Marianella, R.M.; Di Martino, V.; Simoni, M.C.; Gerbi, V.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Combination of sugar analysis and stable isotope ratio mass spectrometry to detect the use of non-grape sugars in must of balsamic vinegar Perini, M.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Simoni, M.C.; Camin, F.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Membrane contactor process to reduce ethanol in wine: volatile compounds and stable isotope ratios changes Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Cugini, L.; Gostoli, C.; Simoni, M.C.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Stable isotope ratio analysis for verifying the authenticity of balsamic wine vinegar Perini, M.; Paolini, M.; Simoni, M.C.; Sacco, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Stable Isotope Ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices Bontempo, L.; Caruso, R.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Paolini, M.; Simoni, M.C.; Fiorillo, M.; Traulo, P.; Gagliano, G.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Using stable isotope ratios to check wine vinegar authenticity Perini, M.; Paloni, M.; Simoni, M.C.; Sacco, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2010 Isotope composition of wine as indicator of terroir spatial variability Tardaguila, J.; Diago, M.P.; Baluja, J.; Larcher, R.; Simoni, M.C.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Aplicación de SIG para el estudio de la variabilidad espacial de la composición isotópica del vino=GIS application to study spatial variability of wine isotope composition Baluja, J.; Camin, F.; Diago, M.P.; Larcher, R.; Simoni, M.C.; Tardaguila, J. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Pluriannual investigation on italian Grappa and Spanish Orujo de Galicia marc distillates by stable isotopes analysis Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Caratterizzazione isotopica della fragola e piccoli frutti nel Trentino Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Isotopic measurement application on alcoholic beverages Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno