Schuhfried, Erna
Schuhfried, Erna
Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS
2011-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Properly considering PTR-MS drift tube energetic conditions in the determination of PTR rate coefficients
2011-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Probst, M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Henry's law constant & quantitative structure property relationship (QSPR)
2011-01-01 Schuhfried, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS
2011-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Experiences at the Fondazione Edmund Mach with PTR-ToF-MS data: from analysis of mass spectra to chemometrics and data mining
2011-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva
2010-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
Henry's law constant of sulfides and disulfides
2010-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version
2009-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides
2009-01-01 Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2011 | Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2011 | Properly considering PTR-MS drift tube energetic conditions in the determination of PTR rate coefficients | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Probst, M.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2011 | Henry's law constant & quantitative structure property relationship (QSPR) | Schuhfried, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2011 | The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2011 | Experiences at the Fondazione Edmund Mach with PTR-ToF-MS data: from analysis of mass spectra to chemometrics and data mining | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2010 | New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2010 | Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2010 | Henry's law constant of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2009 | PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version | Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
| 1-gen-2009 | PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides | Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |