Sfoglia per Titolo
Toxic cyanobacteria in the deep lakes south of the Alps: a molecular assessment on cyanotoxin producing genotypes
2015-01-01 Capelli, C.; Shams, S.; Cerasino, L.; Cavalieri, D.; Salmaso, N.
Toxic potential of cyanobacteria in oligo-mesotrophic lakes: the case of Lake Garda (Italy)
2012-01-01 Cerasino, L.; Shams, S.; Dietrich, D.; Salmaso, N.
Toxicity of emamectin benzoate to Cydia pomonella (L.) and Cydia molesta (Busck) (Lepidoptera: Tortricidae): laboratory and field tests
2009-01-01 Ioriatti, C.; Anfora, G.; Civolani, S.; Schmidt, S.; Pasqualini, E.
Toxigenic potential of cyanobacteria populations in the LTER subalpine lakes
2019-01-01 Cerasino, L.; Boscaini, A.; Buzzi, F.; Leoni, B.; Salmaso, N.
Toxin dynamics inside the resident cyanobacterial community of Lake Garda (Italy)
2014-01-01 Cerasino, L.; Shams, S.; Boscaini, A.; Salmaso, N.
Toxin-producing cyanobacteria in the large lakes south of the Alps: detection of new producers and molecular identification methods
2014-01-01 Capelli, C.; Shams, S.; Cerasino, L.; Cavalieri, D.; Papini, A.; Salmaso, N.
Toxin-producing cyanobacteria in the large lakes south of the Alps: detection of new producers and molecular identification methods
2017-04-07 Capelli, C.
Toxins in biofilms of lakes and rivers, an emerging threat for public health in a scenario of climate changes
2023-01-01 Cerasino, L.
Tra caratteristiche del suolo e ioni metallici cento equilibri mutevoli
1986-01-01 Paris, P.; Lucianer, A.
Tra memoria e futuro: otto secoli di gestione collettiva alpina
2016-01-01 Gretter, A.; Marelli, B.; Giovanella, M.; Scolozzi, R.
Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico
2013-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J.
Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S
2010-01-01 Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F.
Tracciabilità e lotta alla contraffazione dei prodotti agroalimentari tramite l'analisi isotopica di bioelementi
2014-01-01 Perini, M.; Camin, F.
Tracciabilità isotopica dei prodotti agroalimentari e nutraceutici
2020-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Perini, M.
Tracciabilità su base molecolare dell'intera filiera vitivinicola
2011-01-01 Grando, M.S.; Vignani, R.; Scali, M.; Sordo, M.; Paolucci, E.; Lorenzi, S.; Bigliazzi, J.; Maia Moreira, F.; Velasco, R.; Cresti, M.
Traceability along the production chain of Italian tomato products
2011-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R.; Manzocco, L.
Traceability along the production chain of italian tomato products on the basis of stable isotopes and mineral composition
2011-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Manzocco, L.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R.
Traceability along the wine production chain
2015-01-01 Larcher, R.
Traceability and authentication in agri-food production: a multivariate approach to the characterization of the Italian food excellence elephant garlic (Allium ampeloprasum L.), a vasoactive nutraceutical
2024-06-30 Carullo, G.; Borghini, F.; Fusi, F.; Saponara, S.; Fontana, A.; Pozzetti, L.; Fedeli, R.; Panti, A.; Gorelli, B.; Aquino, G.; Basilicata, M.G.; Pepe, G.; Campiglia, P.; Biagiotti, S.; Gemma, S.; Butini, S.; Pianezze, S.; Loppi, S.; Cavaglioni, A.; Perini, M.; Campiani, G.
Traceability and authentication of premium products using stable isotope ratios analysis
2019-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2015 | Toxic cyanobacteria in the deep lakes south of the Alps: a molecular assessment on cyanotoxin producing genotypes | Capelli, C.; Shams, S.; Cerasino, L.; Cavalieri, D.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Toxic potential of cyanobacteria in oligo-mesotrophic lakes: the case of Lake Garda (Italy) | Cerasino, L.; Shams, S.; Dietrich, D.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Toxicity of emamectin benzoate to Cydia pomonella (L.) and Cydia molesta (Busck) (Lepidoptera: Tortricidae): laboratory and field tests | Ioriatti, C.; Anfora, G.; Civolani, S.; Schmidt, S.; Pasqualini, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Toxigenic potential of cyanobacteria populations in the LTER subalpine lakes | Cerasino, L.; Boscaini, A.; Buzzi, F.; Leoni, B.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Toxin dynamics inside the resident cyanobacterial community of Lake Garda (Italy) | Cerasino, L.; Shams, S.; Boscaini, A.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Toxin-producing cyanobacteria in the large lakes south of the Alps: detection of new producers and molecular identification methods | Capelli, C.; Shams, S.; Cerasino, L.; Cavalieri, D.; Papini, A.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
7-apr-2017 | Toxin-producing cyanobacteria in the large lakes south of the Alps: detection of new producers and molecular identification methods | Capelli, C. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2023 | Toxins in biofilms of lakes and rivers, an emerging threat for public health in a scenario of climate changes | Cerasino, L. | - | |
1-gen-1986 | Tra caratteristiche del suolo e ioni metallici cento equilibri mutevoli | Paris, P.; Lucianer, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Tra memoria e futuro: otto secoli di gestione collettiva alpina | Gretter, A.; Marelli, B.; Giovanella, M.; Scolozzi, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2013 | Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S | Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Tracciabilità e lotta alla contraffazione dei prodotti agroalimentari tramite l'analisi isotopica di bioelementi | Perini, M.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Tracciabilità isotopica dei prodotti agroalimentari e nutraceutici | Bontempo, L.; Camin, F.; Perini, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Tracciabilità su base molecolare dell'intera filiera vitivinicola | Grando, M.S.; Vignani, R.; Scali, M.; Sordo, M.; Paolucci, E.; Lorenzi, S.; Bigliazzi, J.; Maia Moreira, F.; Velasco, R.; Cresti, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Traceability along the production chain of Italian tomato products | Bontempo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R.; Manzocco, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Traceability along the production chain of italian tomato products on the basis of stable isotopes and mineral composition | Bontempo, L.; Camin, F.; Manzocco, L.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Traceability along the wine production chain | Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
30-giu-2024 | Traceability and authentication in agri-food production: a multivariate approach to the characterization of the Italian food excellence elephant garlic (Allium ampeloprasum L.), a vasoactive nutraceutical | Carullo, G.; Borghini, F.; Fusi, F.; Saponara, S.; Fontana, A.; Pozzetti, L.; Fedeli, R.; Panti, A.; Gorelli, B.; Aquino, G.; Basilicata, M.G.; Pepe, G.; Campiglia, P.; Biagiotti, S.; Gemma, S.; Butini, S.; Pianezze, S.; Loppi, S.; Cavaglioni, A.; Perini, M.; Campiani, G. | - | |
1-gen-2019 | Traceability and authentication of premium products using stable isotope ratios analysis | Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile