Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 387 a 406 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2014 Products selection strategies to better identify sensory key-drivers in a preference mapping, case study on apples Charles, M.C.; Maitre, I.; Mehinagic, E.; Prost, C.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Vigneau, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di latte in alpeggio: i risultati di una sperimentazione pluriennale a Malga Juribello Bovolenta, S.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Progetto fermalga Schiavon, S. Articolo in rivista
1-gen-2000 Progetto Food quality: giudizio mediamente positivo De Ros, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2012 Progetto “FERMALGA”: salvaguardia della biodiversità e della tipicità nelle produzioni casearie delle malghe trentine Carafa, I.; Schiavon, S.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Prolungare la maturazione del mirtillo con mirate strategie post-raccolta Farneti, B.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Giongo, L. Articolo in rivista
1-gen-2018 Protection of traditional pastures cheeses made in Trento Province (Italy) through the native lactic acid bacteria selection Schiavon, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Proton transfer reaction mass spectrometry: a green alternative for food volatilome profiling Mazzucotelli, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Gonzalez-Estanol, K.; Pedrotti, M.; Fragasso, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2019 Proton-Transfer-Reaction–Mass Spectrometry Khomenko, I.; Farneti, B. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1992 Prove di arricchimento dei mosti d'uva mediante Osmosi Inversa Delfini, C.; Giacosa, D.; Nicolini, G.; Bardi, L.; Lanati, D.; Pagliara, A. Articolo in rivista
1-gen-2023 PTR-MS applications inside the SISTERS project– Preventing food loss and waste of fresh vegetables by monitoring quality decay through VOCs emissions Pedrotti, M.; Betta, E.; Khomenko, I. -
1-gen-2023 PTR-MS as a tool to optimize the performance of electronic noses Tonezzer, M.; Quercia, L.; Khomenko, I.; Capuano, R.; Paolesse, R.; Martinelli, E.; Catini, A.; Biasioli, F.; Di Natal, C. -
1-gen-2023 PTR-MS as a tool to understand and improve the performance of electronic noses Tonezzer, M. -
1-gen-2003 PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 PTR-Tof-MS analyses as a high-throughput volatilome phenotyping technique in a Genome Wide Association study of an almond germplasm collection Luca, L.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Di Guardo, M.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Biasioli, F.; Distefano, G. -
1-gen-2021 PTR-ToF-MS fingerprinting of Italian EVOO Aprea, E.; Khomenko, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 PTR-ToF-MS VOC’s profiling and monitoring of Red Delicious and Granny Smith apples Panarese, A.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Zanella, A. -
Mostrati risultati da 387 a 406 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile