Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 297 a 316 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
30-nov-2023 Long-term supplementation with anthocyanin-rich or -poor Rubus idaeus berries does not influence microvascular architecture nor cognitive outcome in the APP/PS-1 mouse model of Alzheimer's disease Alonso Torrens, A.; Mitchell, C.A.; Pourshahidi, L.K.; Murphy, B.Ó.; Allwood, W.; Rizzetto, L.; Scholz, M.; Tuohy, K.; Pereira-Caro, G.; Moreno-Rojas, J.M.; Mcdougall, G.; Gill, C.I.R. -
1-gen-2021 Low-dose lactulose as a prebiotic for improved gut health and enhanced mineral absorption Karakan, T.; Tuohy, K.M.; Janssen-van Solingen, G. Articolo in rivista
1-gen-2015 Low-grade inflammation, diet composition and health: current research evidence and its translation Minihane, A.M.; Vinoy, S.; Russell, W.R.; Baka, A.; Roche, H.M.; Tuohy, K.M.; Teeling, J.L.; Blaak, E.E.; Fenech, M.; Vauzour, D.; Mcardle, H.J.; Kremer, B.H.; Sterkman, L.; Vafeiadou, K.; Benedetti, M.M.; Williams, C.M.; Calder, P.C. Articolo in rivista
1-gen-2021 Low-molecular-weight seaweed-derived polysaccharides lead to increased faecal bulk but do not alter human gut health markers Bannon, C.D.; Eckenberger, J.; Snelling, W.J.; Huseyin, C.E.; Allsopp, P.; Strain, C.; Ramnani, P.; Chitarrari, R.; Grant, J.; Hotchkiss, S.; Philp, K.; Campbell, R.; Tuohy, K.M.; Claesson, M.J.; Ternan, N.G.; Dooley, J.S.G.; Sleator, R.D.; Rowland, I.; Gill, C.I.R. Articolo in rivista
1-gen-2011 The lower alcohol wines = I vini meno alcolici sono sempre preferiti? Valenti, L.; Mattivi, F.; Bravi, M.; Dell'Orto, M.; Ghiglieno, I. Articolo in rivista
1-gen-2014 L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 L’evoluzione della microflora contaminante in cantina: indagine in una casa vinicola Guzzon, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Management of varietal thiols in white and rosé wines using biotechnical tools Gallo, A.; Barbero, A.; Tonidandel, L.; Schneider, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Manipulation of dietary amino acids prevents and reverses obesity in mice through multiple mechanisms that modulate energy homeostasis Nisoli, E.; Valerio, A.; Collins, S.; Coppari, R.; Condorelli, G.; Decimo, I.; Cinti, S.; Carruba, M.O.; Luchinat, C.; Di Marzo, V.; Bifari, F.; Tuohy, K.; Scholz, M.; Rizzetto, L.; Tenori, L.; Ponzoni, L.; Ceddia, R.P.; Liu, D.; Severi, I.; Pino, A.; Greco, C.; Tedesco, L.; Bontems, F.; Ioris, R.M.; Manzo, E.; Cutignano, A.; Piscitelli, F.; Ghini, V.; Carullo, P.; Rossi, F.; Ragni, M.; Ruocco, C.; Admin, A. Articolo in rivista
1-gen-2016 Mass spectrometry: principles and instrumentation Kaklamanos, G.; Aprea, E.; Theodoridis, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2019 Measuring consumers attitudes towards health and taste and their association with food-related life-styles and preferences Saba, A.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Torri, L.; Peparaio, M.; Saggia Civitelli, E.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Bendini, A.; Gallina Toschi, T.; Predieri, S.; Abbà, S.; Bailetti, L.; Proserpio, C.; Spinelli, S. Articolo in rivista
1-gen-2021 Measuring the effect of Mankai® (Wolffia globosa) on the gut microbiota and its metabolic output using an in vitro colon model Diotallevi, C.; Gaudioso, G.; Fava, F.; Angeli, A.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Rinott, E.; Shai, I.; Gobbetti, M.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2019 Measuring the impact of olive pomace enriched biscuits on the gut microbiota and its metabolic activity in mildly hypercholesterolaemic subjects Conterno, L.; Martinelli, F.; Tamburini, M.; Fava, F.; Mancini, A.; Sordo, M.; Pindo, M.; Martens, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Dal Lago, C.; Ferrario, G.; Morandini, M.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2016 Measuring the metabolic output of the human gut microbiota: implications for chronic disease risk Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Mele resistenti ... all'assaggio Bigaran, F.; Visintainer, G.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. Articolo in rivista
13-mar-2023 Metagenomic approach to rumen, intestine and milk in relation to the environment and quality of products: the summer alpine transhumance: a case study Secchi, G. -
1-lug-2023 Metagenomic, microbiological, chemical and sensory profiling of Caciocavallo Podolico Lucano cheese Busetta, G.; Garofalo, G.; Barbera, M.; Di Trana, A.; Claps, S.; Lovallo, C.; Franciosi, E.; Gaglio, R.; Settanni, L. -
1-gen-2021 Metagenomics of milk before, during and after summer transhumance to highland pasture in relation to human health and cheese making properties Secchi, G.; Amalfitano, N.; Carafa, I.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.; Bittante, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Metodi diretti per l'aroma degli alimenti Betta, E.; Dell'Olio, A.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Pedrotti, M.; Bianco, G.; Caruso, D.; Flamini, R.; Magni, F.; Biasioli, F. -
1-gen-2020 Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 297 a 316 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile