Sfoglia per Autore Rossetto, M.
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Contribution of the proanthocyanidins to the peroxy radical scavenging capacity of some Italian red wines
2000-01-01 Rigo, A.; Vianello, F.; Clementi, G.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Stable free radicals as ubiquitous components of red wines
2001-01-01 Rossetto, M.; Vianello, F.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Scarpa, M.
Synergistic antioxidant effect of catechin and malvidin 3-glucoside on free radical-initiated peroxidation of linoleic acid in micelles
2002-01-01 Rossetto, M.; Vanzani, P.; Mattivi, F.; Lunelli, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.
Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Stable free radicals and peroxyl radical trapping capacity in red wines
2004-01-01 Rossetto, M.; Vanzani, P.; Zennaro, L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Scarpa, M.; Rigo, A.
Major phytochemicals in apple cultivars: contribution to peroxyl radical trapping efficiency
2005-01-01 Vanzani, P.; Rossetto, M.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; D'Amato, E.; Scarpa, M.
Peroxyl radical trapping activity of anthocyanins and generation of free radical intermediates
2007-01-01 Rossetto, M.; Vanzani, P.; Lunelli, M.; Scarpa, M.; Mattivi, F.; Rigo, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2000 | Contribution of the proanthocyanidins to the peroxy radical scavenging capacity of some Italian red wines | Rigo, A.; Vianello, F.; Clementi, G.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Stable free radicals as ubiquitous components of red wines | Rossetto, M.; Vianello, F.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Scarpa, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Synergistic antioxidant effect of catechin and malvidin 3-glucoside on free radical-initiated peroxidation of linoleic acid in micelles | Rossetto, M.; Vanzani, P.; Mattivi, F.; Lunelli, M.; Scarpa, M.; Rigo, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività | Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Stable free radicals and peroxyl radical trapping capacity in red wines | Rossetto, M.; Vanzani, P.; Zennaro, L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Scarpa, M.; Rigo, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Major phytochemicals in apple cultivars: contribution to peroxyl radical trapping efficiency | Vanzani, P.; Rossetto, M.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; D'Amato, E.; Scarpa, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Peroxyl radical trapping activity of anthocyanins and generation of free radical intermediates | Rossetto, M.; Vanzani, P.; Lunelli, M.; Scarpa, M.; Mattivi, F.; Rigo, A. | Articolo in rivista |
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile