Sfoglia per Autore Märk, T. D.

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 132
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2005 Misure in tempo reale dei composti volatili della fragola durante il consumo alimentare Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 PTR-MS measurement of headspace concentration of volatile organic compounds after wounding and during eating of strawberry fruits Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Carlin, S.; Versini, G.; Marini, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Influence of oral processing of strawberry flavoured custards on in-nose flavour concentrations measured by PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Linking PTR-MS spectra with molecular markers: a new tool to control fruit quality in marker assisted selection Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 PTR-MS in agroindustrial applications: a methodological perspective Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Proton transfer reaction mass spectrometry: a new technique to assess chemiotaxonomic variation in Heterobasidion spp. La Porta, N.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M. Articolo in rivista
1-gen-2005 Microarray and real time PCR analysis of fruit transcriptome in strawberry elite genotypes and correlation with PTR-MS spectra of volatile compounds Carbone, F.; Mourgues, F.; Rosati, C.; Perrotta, G.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Uno studio sul rilascio di aromi in sistemi modello attraverso misure PTR-MS di nose-space Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; van Ruth, S.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Monitoraggio dello stato di ossidazione dell'olio di oliva con la tecnica PTR-MS Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Sani, G.; Cantini, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Development of molecular and biochemical tools to investigate fruit quality traits in strawberry elite genotypes Carbone, F.; Mourgues, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Rosati, C.; Perrotta, G. Articolo in rivista
1-gen-2006 Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of Trentingrana cheese Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Marini, F.; Mott, D.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2006 In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: effect of texture and oral processing Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; van Ruth, S. Articolo in rivista
1-gen-2006 Characterization of strawberry genotypes by PTR-MS spectral fingerprinting: a three years study Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Marini, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 41 a 60 di 132
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile