Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. (2006). Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 54 (20): 7635-7640. doi: 10.1021/jf060970r handle: http://hdl.handle.net/10449/18047

Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil

Aprea, Eugenio;Biasioli, Franco;Gasperi, Flavia
2006-01-01

2006
Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. (2006). Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 54 (20): 7635-7640. doi: 10.1021/jf060970r handle: http://hdl.handle.net/10449/18047
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/18047
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 78
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 65
social impact