Sfoglia per Autore
PTR-MS in agroindustrial applications: a methodological perspective
2005-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Märk, T.D.
Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Carlin, S.; Versini, G.; Marini, F.; Märk, T.D.
Misure in tempo reale dei composti volatili della fragola durante il consumo alimentare
2005-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F.
PTR-MS measurement of headspace concentration of volatile organic compounds after wounding and during eating of strawberry fruits
2005-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.
Discriminazione di cultivar di fragola con identificazione head space
2005-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F.
Linking PTR-MS spectra with molecular markers: a new tool to control fruit quality in marker assisted selection
2005-01-01 Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M.
La qualità sensoriale di tre formaggi trentini a crosta lavata
2005-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Calovi, S.
L'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige nella valutazione della qualità sensoriale di prodotti tipici
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Granitto, P.M.; Mott, D.
Characterisation of italian virgin olive oils by PTR-MS
2005-01-01 Esposto, S.; Aprea, E.; Servili, M.; Montedoro, G.F.; van Ruth, S.
Influence of oral processing of strawberry flavoured custards on in-nose flavour concentrations measured by PTR-MS
2005-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry
2005-01-01 Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M.
La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D.
Monitoraggio dello stato di ossidazione dell'olio di oliva con la tecnica PTR-MS
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Sani, G.; Cantini, C.
Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti
2006-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
Uno studio sul rilascio di aromi in sistemi modello attraverso misure PTR-MS di nose-space
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; van Ruth, S.; Märk, T.D.
Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques
2006-01-01 Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Caratterizzazione rapida e non distruttiva dello spazio di testa dei tartufi tramite PTR-MS ed SPME/GC-MS
2006-01-01 Aprea, E.; Carlin, S.; Versini, G.; Gasperi, F.
Characterization of strawberry genotypes by PTR-MS spectral fingerprinting: a three years study
2006-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Marini, F.; Märk, T.D.
Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts
2006-01-01 Van Ruth, S.; Aprea, E.; Rey Uriarte, A.
In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: effect of texture and oral processing
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; van Ruth, S.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2005 | PTR-MS in agroindustrial applications: a methodological perspective | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Carlin, S.; Versini, G.; Marini, F.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Misure in tempo reale dei composti volatili della fragola durante il consumo alimentare | Biasioli, F.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | PTR-MS measurement of headspace concentration of volatile organic compounds after wounding and during eating of strawberry fruits | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Discriminazione di cultivar di fragola con identificazione head space | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Linking PTR-MS spectra with molecular markers: a new tool to control fruit quality in marker assisted selection | Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | La qualità sensoriale di tre formaggi trentini a crosta lavata | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Calovi, S. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2005 | L'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige nella valutazione della qualità sensoriale di prodotti tipici | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Granitto, P.M.; Mott, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Characterisation of italian virgin olive oils by PTR-MS | Esposto, S.; Aprea, E.; Servili, M.; Montedoro, G.F.; van Ruth, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Influence of oral processing of strawberry flavoured custards on in-nose flavour concentrations measured by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry | Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Monitoraggio dello stato di ossidazione dell'olio di oliva con la tecnica PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Sani, G.; Cantini, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Uno studio sul rilascio di aromi in sistemi modello attraverso misure PTR-MS di nose-space | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; van Ruth, S.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques | Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Caratterizzazione rapida e non distruttiva dello spazio di testa dei tartufi tramite PTR-MS ed SPME/GC-MS | Aprea, E.; Carlin, S.; Versini, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Characterization of strawberry genotypes by PTR-MS spectral fingerprinting: a three years study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Marini, F.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts | Van Ruth, S.; Aprea, E.; Rey Uriarte, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2006 | In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: effect of texture and oral processing | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; van Ruth, S. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile