Sfoglia per Autore
Anthocyanic profiling of twenty-one different hybrid grape varieties
2011-01-01 Flamini, R.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; De Rosso, M.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M.
Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva
2012-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R.
Evaluation of ethyl carbamate risk in relation to yeast strain and wine ageing conditions
2012-01-01 Larcher, R.; Menolli, A.U.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
Estrategias analiticas para estudiar el perfil polifenólico de las uvas y vinos monovarietales de la variedad Vitis vinifera L. cv. Tannat
2012-01-01 Boido, E.; Fariña, L.; Medina, K.; Carrau, F.; Garcia Marino, M.; Rivas, J.C.; Escribano Bailón, M.T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Dellacassa, E.
Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica
2012-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R.
Study of anthocyanic profiles of twenty-one hybrid grape varieties by liquid chromatography and precursor-ion mass spectrometry
2012-01-01 De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M.; Flamini, R.
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
First identification of S-3-glutathionylhexanal in Sauvignon blanc grapes using LC-MS/MS experiments
2013-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Grando, M.S.; Moreno Sanz, P.; Fedrizzi, B.
Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei
2013-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Borin, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Larcher, R.
Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Raveane, L.; Barchetti, D.; Larcher, R.
Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors
2013-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G.
The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
La microflora dei piccoli frutti: uno strumento o un fattore di rischio nella prevenzione degli attacchi di Drosophila suzukii?
2013-01-01 Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi
2013-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Román, T.; Larcher, R.
Study of flavonols of thirty-four hybrid grape varieties by Liquid Chromatography Mass Spectrometry
2013-01-01 De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, F.; Giust, M.; Flamini, R.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
First evidence of the presence of S-cysteinylated and S-glutathionylated precursors in tannins
2013-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B.
Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes
2013-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B.
Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter
2013-01-01 Larcher, R.; Moser, S.; Menolli, A.U.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
Oenological tannins as a source of thiol precursors
2014-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2011 | Anthocyanic profiling of twenty-one different hybrid grape varieties | Flamini, R.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; De Rosso, M.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Ruolo del ceppo di lievito e dell'azoto assimilabile del vino base sui composti aromatici di spumanti di pronta beva | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Evaluation of ethyl carbamate risk in relation to yeast strain and wine ageing conditions | Larcher, R.; Menolli, A.U.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Estrategias analiticas para estudiar el perfil polifenólico de las uvas y vinos monovarietales de la variedad Vitis vinifera L. cv. Tannat | Boido, E.; Fariña, L.; Medina, K.; Carrau, F.; Garcia Marino, M.; Rivas, J.C.; Escribano Bailón, M.T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Il contributo della Fondazione Mach alla conoscenza spumantistica | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Nardin, M.; Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Study of anthocyanic profiles of twenty-one hybrid grape varieties by liquid chromatography and precursor-ion mass spectrometry | De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M.; Flamini, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | First identification of S-3-glutathionylhexanal in Sauvignon blanc grapes using LC-MS/MS experiments | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Grando, M.S.; Moreno Sanz, P.; Fedrizzi, B. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei | Nicolini, G.; Moser, S.; Borin, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Frazionamento degli aromi durante la pressatura del Traminer aromatico | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Raveane, L.; Barchetti, D.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | La microflora dei piccoli frutti: uno strumento o un fattore di rischio nella prevenzione degli attacchi di Drosophila suzukii? | Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Román, T.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Study of flavonols of thirty-four hybrid grape varieties by Liquid Chromatography Mass Spectrometry | De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, F.; Giust, M.; Flamini, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | First evidence of the presence of S-cysteinylated and S-glutathionylated precursors in tannins | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes | Larcher, R.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter | Larcher, R.; Moser, S.; Menolli, A.U.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Oenological tannins as a source of thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile