Sfoglia per Tipologia Contributo in Atti di convegno
Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.
Un sistema integrato per la gestione dell'irrigazione automatizzata
2010-01-01 Zottele, F.; Morari, M.; Biasi, A.; Corradini, S.; Piffer, I.; Biasi, A.; Toller, G.
Un software per controllare tramite immagini da satellite la copertura nuvolosa notturna nei periodi di sorveglianza contro le gelate tardive
2001-01-01 Toller, G.; Eccel, E.
Un test del consumatore su formaggi di malga
2004-01-01 Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G.
Un triennio di prove di trasmissione di AP (Apple Proliferation) tramite psille
2002-01-01 Forno, F.; Branz, A.; Mattedi, L.; Bragagna, P.; Cainelli, C.; Forti, D.; Vindimian, M.E.
Una mappa molecolare del Moscato bianco
1999-01-01 Bellin, D.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Grando, M.S.
Una mappa molecolare di Vitis basata su una popolazione segregante per caratteri di resistenza
2000-01-01 Bellin, D.; Stefanini, M.; Tomasi, F.; Velasco, R.; Grando, M.S.
Understanding of grapevine communication mediated by volatile organic compounds against downy mildew using a metabolomics approach
2021-01-01 Avesani, S.; Lazazzara, V.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Perazzolli, M.
Unsupervised selection of training plots and trees for tree species classification
2013-01-01 Dalponte, M.; Ene, L.T.; Ørka, H.O.; Gobakken, T.; Næsset, E.
An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines
2013-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F.
Updating of varietal aroma components in wines
1999-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Dellacassa, E.; Carrau, F.
Upregulation of PR-genes in grape during the infection of the fungal pathogen Armillaria mellea
2007-01-01 Perazzolli, M.; Faccin, S.; Ciccotti, A.M.; Pertot, I.; Gessler, C.; Moser, C.
Urea analysis by differential pH-metry in still and sparkling Italian wines
2005-01-01 Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.
L'urea nel vino, spumante e champagne: metodo in ph-metria differenziale
2005-01-01 De Vita, S.; Luzzana, M.; Larcher, R.
Use of a Bacillus sp. strain (F77) as a biocontrol agent of aerial plant pathogens and characterisation of new antifungal metabolites
2005-01-01 Pertot, I.; Mocellin, L.; D'Ambrosio, M.; Guerriero, A.; Marzani, C.
Use of diatoms to evaluate water quality in Italy: towards implementation of the European water framework directive
2006-01-01 Ciutti, F.; Beltrami, M.E.; Cappelletti, C.; Della Bella, V.; Mancini, L.
Use of enzymes with glucosidase activity in musts and wines mainly from North Italian varieties: a few examples
1997-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Mattivi, F.
Use of glycosidase enzymes in musts: effects on the chemical and sensory characters of the wins
1995-01-01 Nicolini, G.; Günata, Y.Z.; Versini, G.; Dugelay, I.; Mattivi, F.
Use of movement protein (MP) genes of grapevine viruses A and B and their antisense for genetic transformation of Nicotiana and Vitis plants
1998-01-01 Martinelli, L.; Minafra, A.; Saldarelli, P.; Buzkan, N.; Costa, D.; Poletti, V.; Martelli, G.P.
Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins
2006-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2003 | Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Un sistema integrato per la gestione dell'irrigazione automatizzata | Zottele, F.; Morari, M.; Biasi, A.; Corradini, S.; Piffer, I.; Biasi, A.; Toller, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Un software per controllare tramite immagini da satellite la copertura nuvolosa notturna nei periodi di sorveglianza contro le gelate tardive | Toller, G.; Eccel, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Un test del consumatore su formaggi di malga | Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Un triennio di prove di trasmissione di AP (Apple Proliferation) tramite psille | Forno, F.; Branz, A.; Mattedi, L.; Bragagna, P.; Cainelli, C.; Forti, D.; Vindimian, M.E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Una mappa molecolare del Moscato bianco | Bellin, D.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Grando, M.S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Una mappa molecolare di Vitis basata su una popolazione segregante per caratteri di resistenza | Bellin, D.; Stefanini, M.; Tomasi, F.; Velasco, R.; Grando, M.S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Understanding of grapevine communication mediated by volatile organic compounds against downy mildew using a metabolomics approach | Avesani, S.; Lazazzara, V.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Perazzolli, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Unsupervised selection of training plots and trees for tree species classification | Dalponte, M.; Ene, L.T.; Ørka, H.O.; Gobakken, T.; Næsset, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Updating of varietal aroma components in wines | Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Dellacassa, E.; Carrau, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Upregulation of PR-genes in grape during the infection of the fungal pathogen Armillaria mellea | Perazzolli, M.; Faccin, S.; Ciccotti, A.M.; Pertot, I.; Gessler, C.; Moser, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Urea analysis by differential pH-metry in still and sparkling Italian wines | Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | L'urea nel vino, spumante e champagne: metodo in ph-metria differenziale | De Vita, S.; Luzzana, M.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Use of a Bacillus sp. strain (F77) as a biocontrol agent of aerial plant pathogens and characterisation of new antifungal metabolites | Pertot, I.; Mocellin, L.; D'Ambrosio, M.; Guerriero, A.; Marzani, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Use of diatoms to evaluate water quality in Italy: towards implementation of the European water framework directive | Ciutti, F.; Beltrami, M.E.; Cappelletti, C.; Della Bella, V.; Mancini, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1997 | Use of enzymes with glucosidase activity in musts and wines mainly from North Italian varieties: a few examples | Nicolini, G.; Versini, G.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Use of glycosidase enzymes in musts: effects on the chemical and sensory characters of the wins | Nicolini, G.; Günata, Y.Z.; Versini, G.; Dugelay, I.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Use of movement protein (MP) genes of grapevine viruses A and B and their antisense for genetic transformation of Nicotiana and Vitis plants | Martinelli, L.; Minafra, A.; Saldarelli, P.; Buzkan, N.; Costa, D.; Poletti, V.; Martelli, G.P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile