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Validating the Italian version of the Adult Picky Eating Questionnaire
2022-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano
2022-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino
2022-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F.
The value of texture in berries breeding
2015-01-01 Giongo, L.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Martinatti, P.; Grisenti, M.; Costa, F.
Valutazione delle caratteristiche visive di formaggio Montasio tramite occhio elettronico
2014-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Gasperi, F.
Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Variability in the temporal perception of polyphenol-related sensations in extra virgin olive oil and impact on flavor perception
2021-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS
2018-01-01 Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C.
Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries
1999-01-01 Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C.
Variation of microbiota, chemical composition and B-vitamins in milk from alpine pasture and indoor dairy cows
2023-01-01 Franciosi, E.; Secchi, G.; Amalfitano, N.; Bittante, G.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
Variation of oxygen isotopic ratio during wine dealcoholization by membrane contactors: Experiments and modelling
2016-01-01 Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Camin, F.; Bandini, S.; Gostoli, C.
Variations in oral responsiveness associate with specific signatures in the gut microbiota and modulate dietary habits
2022-01-01 Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening
2017-01-01 Roman, T.; Malossini, U.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Bottura, M.; Nicolini, G.
Venezuelan stingless bee Tetragonisca angustula (Latreille, 1811) pot-pollen and cerumen pollen pot Volatile Organic Compound VOC profiles by HS-SPME/GC-MS
2023-01-01 Betta, E.; Contreras, R.; Moreno, E.; Pedro, S.; Khomenko, I.; Vit, P.
Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis
2015-01-01 Aprea, E.; Romano, A.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Fanti, M.; Gasperi, F.
Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis
2015-01-01 Aprea, E.
Volatile compound profile of sous-vide cooked lamb loins at different temperature–time combinations
2015-01-01 Roldán, M.; Ruiz, J.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Pérez Palacios, T.; Antequera, T.
Volatile compounds and sensory properties of Montasio cheese made from the milk of Simmental cows grazing on alpine pastures
2014-01-01 Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Spanghero, M.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, E.
Volatile compounds and smell chemicals (odor and aroma) of food
2021-01-01 Aprea, E.
Volatile compounds of raspberry fruit: from analytical methods to biological role and sensory impact
2015-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2022 | Validating the Italian version of the Adult Picky Eating Questionnaire | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2015 | The value of texture in berries breeding | Giongo, L.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Martinatti, P.; Grisenti, M.; Costa, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Valutazione delle caratteristiche visive di formaggio Montasio tramite occhio elettronico | Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor | Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Variability in the temporal perception of polyphenol-related sensations in extra virgin olive oil and impact on flavor perception | Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS | Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-1999 | Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries | Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Variation of microbiota, chemical composition and B-vitamins in milk from alpine pasture and indoor dairy cows | Franciosi, E.; Secchi, G.; Amalfitano, N.; Bittante, G.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | - | |
1-gen-2016 | Variation of oxygen isotopic ratio during wine dealcoholization by membrane contactors: Experiments and modelling | Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Camin, F.; Bandini, S.; Gostoli, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Variations in oral responsiveness associate with specific signatures in the gut microbiota and modulate dietary habits | Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2017 | Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening | Roman, T.; Malossini, U.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Bottura, M.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Venezuelan stingless bee Tetragonisca angustula (Latreille, 1811) pot-pollen and cerumen pollen pot Volatile Organic Compound VOC profiles by HS-SPME/GC-MS | Betta, E.; Contreras, R.; Moreno, E.; Pedro, S.; Khomenko, I.; Vit, P. | - | |
1-gen-2015 | Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis | Aprea, E.; Romano, A.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Fanti, M.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis | Aprea, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Volatile compound profile of sous-vide cooked lamb loins at different temperature–time combinations | Roldán, M.; Ruiz, J.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Pérez Palacios, T.; Antequera, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Volatile compounds and sensory properties of Montasio cheese made from the milk of Simmental cows grazing on alpine pastures | Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Spanghero, M.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Volatile compounds and smell chemicals (odor and aroma) of food | Aprea, E. | Curatela | |
1-gen-2015 | Volatile compounds of raspberry fruit: from analytical methods to biological role and sensory impact | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
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