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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Indagine compositiva su acque minerali italiane ed europee in bottiglia Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.D.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, J..M.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Articolo in rivista
1-gen-2019 Indagine sulla rimozione di residui di agrofarmaci dal vino: esperienze con alcuni trattamenti enologici Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Pellegrini, A.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Volpini, A.; Manara, M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Indagini chimiche e tecnologiche per la valorizzazione dei prodotti enologici di un vitigno autoctono dell’Alto Adige: Gewürztraminer Roman, T. Other
1-gen-2020 Indagini sugli effetti del trattamento con ultrasuoni sui precursori tiolici delle uve Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2004 Indigenous raw milk microbiota influences the bacterial development in traditional cheese from an alpine natural park Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Articolo in rivista
1-gen-2020 Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Poster
1-gen-2020 Individual variability in the perception of extra-virgin olive oil: relations between critical oral sensations and flavor determinants Cliceri, D.; Aprea, E.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Individual variation in fungiform papillae density with different sizes and relevant associations with responsiveness to oral stimuli Piochi, M.; Pierguidi, L.; Torri, L.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Aprea, E.; Arena, E.; Borgogno, M.; Cravero, M.C.; Galassi, L.; Gatti, E.; Lozano, L.; Musi, V.; Piasentier, E.; Valli, E.; Dinnella, C. Articolo in rivista
1-gen-2017 Individual variation in PROP status, fungiform papillae density and responsiveness to taste stimuli in a large population sample Dinnella, C.; Monteleone, E.; Prescott, J.; Piochi, M.; Spinelli, S.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Gasparini, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Individual variation in PROP status, fungiform papillae density and responsiveness to taste stimuli in a large population sample Dinnella, C.; Monteleone, E.; Piochi, M.; Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Gasperi, F.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Predieri, S.; Torri, L.; Barbieri, S.; Valli, E.; Bianchi, P.; Braghieri, A.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Favotto, S.; Moneta, E. Articolo in rivista
1-gen-2024 Influence of chewing rate and food composition on in vivo aroma release and perception of composite foods Gonzalez Estanol, K.; Pedrotti, M.; Fontova-Cerdà, M.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2014 Influence of different climatic conditions on the sensory quality of apples Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grapadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes Larcher, R.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2022 Influence of protein stabilization with aspergillopepsin I on wine aroma composition Gallo, A.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Barbero, A.; Celotti, E.; Natolino, A.; Schneider, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2019 Influences of psychological traits and PROP taster status on familiarity with and choice of phenol-rich foods and beverages De Toffoli, A.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Arena, E.; Di Monaco, R.; Endrizzi, I.; Gallina Toschi, T.; Laureati, M.; Napolitano, F.; Torri, L.; Dinnella, C. Articolo in rivista
1-gen-2021 Innovation in red winemaking process by ultrasound technology Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2014 Innovative methods measuring sensory interactions Prost, C.; Poinot, P.; Charles, M.C.; Arvisenet, G.; Texier, F.; Lethuaut, L.; Mehinagic, E.; Vigneau, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2024 Insect-based feed in aquaculture: a consumer attitudes study Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
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