Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Cappello, N.; Paolini, M.; Echeverrigaray, S.; Bernardi, P.; Gallo, A.; Larcher, R. (2023). Interaction between nutrient supplementation and yeast strain on the aroma of Glera base wine for sparkling production. In: 44th World Congress of vine and wine, Cadiz/Jerez, Spain, 5-9 June 2023: 728-729. handle: https://hdl.handle.net/10449/83299

Interaction between nutrient supplementation and yeast strain on the aroma of Glera base wine for sparkling production

Roman Villegas, T.
Primo
;
Cappello, N.;Paolini, M.;Gallo, A.;Larcher, R.
Ultimo
2023-01-01

2023
Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Cappello, N.; Paolini, M.; Echeverrigaray, S.; Bernardi, P.; Gallo, A.; Larcher, R. (2023). Interaction between nutrient supplementation and yeast strain on the aroma of Glera base wine for sparkling production. In: 44th World Congress of vine and wine, Cadiz/Jerez, Spain, 5-9 June 2023: 728-729. handle: https://hdl.handle.net/10449/83299
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
2023 V&W 728-729.pdf

accesso aperto

Tipologia: Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza: Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione 9.26 MB
Formato Adobe PDF
9.26 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/83299
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact