Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Cappello, N.; Paolini, M.; Echeverrigaray, S.; Bernardi, P.; Gallo, A.; Larcher, R. (2023). Interaction between nutrient supplementation and yeast strain on the aroma of Glera base wine for sparkling production. In: 44th World Congress of vine and wine, Cadiz/Jerez, Spain, 5-9 June 2023: 728-729. handle: https://hdl.handle.net/10449/83299
Interaction between nutrient supplementation and yeast strain on the aroma of Glera base wine for sparkling production
Roman Villegas, T.
Primo
;Cappello, N.;Paolini, M.;Gallo, A.;Larcher, R.Ultimo
2023-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2023 V&W 728-729.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
9.26 MB
Formato
Adobe PDF
|
9.26 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.