Malacarne, M.; Barp, L.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Larcher, R. (2019). Use of Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FT-IR) to rapidly verify the botanical authenticity of gum arabic. In: ŒnoIVAS 2019: 11th International Symposium of Oenology of Bordeaux and 11th edition of the symposium In Vino Analytica Scientia, Bordeaux, France, June 25-28, 2019. Bordeaux: 165. url: http://isvv-events.com/oeno2019-ivas2019/ handle: http://hdl.handle.net/10449/56757
Use of Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FT-IR) to rapidly verify the botanical authenticity of gum arabic
Malacarne, M.
Primo
;Barp, L.;Bertoldi, D.;Nardin, T.;Larcher, R.Ultimo
2019-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
ŒnoIVAS 2019_Malacarne et al_VI.WS 2.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
33.8 kB
Formato
Adobe PDF
|
33.8 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.