BERTOLDI, DANIELA

BERTOLDI, DANIELA  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 220 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2025 Evaluation of foliar application of 1,3-β-glucan in grapevine: nutritional and vegetative aspects Porro, D.; Bertoldi, D.; Cavallaro, L.; Fuerst, E.J. -
1-gen-2025 Towards the geographical traceability of the Italian walnut: a case study based on stable isotopes signatures (δ2 H, δ18O, δ13C, δ15N, δ34S) and elemental fingerprinting Di Pierro, E.A.; Franceschi, P.; Bertoldi, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bianco, L.; Larcher, R.; Troggio, M.; Bontempo, L.; Camin, F. -
1-gen-2025 Ancient duplication and functional differentiation of phytochelatin synthases is conserved in plant genomes Li, M.; Yu, J.; Sartore, S.; Bellini, E.; Bertoldi, D.; Pilati, S.; Saba, A.; Larcher, R.; Sanità di Toppi, L.; Varotto, C. -
1-gen-2024 Riduzione del dosaggio rameico possibile ed efficace Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Bertoldi, D.; Maines, R.; Morelli, R.; Prodorutti, D. -
1-lug-2024 Integration and holistic analysis of multiple multidimensional soil data sets Pilkington, L.I.; Kerner, W.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Lee, S.A.; Goddard, M.R.; Albanese, D.; Franceschi, P.; Fedrizzi, B. -
19-mar-2024 Elucidation of arsenic detoxification mechanism in Marchantia polymorpha: the role of ACR3 Li, M.; Boisson-Dernier, A.; Bertoldi, D.; Ardini, F.; Larcher, R.; Grotti, M.; Varotto, C. -
1-gen-2024 Discriminative power of DNA-based, volatilome, near infrared spectroscopy, elements and stable isotopes methods for the origin authentication of typical Italian mountain cheese using sPLS-DA modeling Cardin, M.; Mounier, J.; Coton, E.; Cardazzo, B.; Perini, M.; Bertoldi, D.; Pianezze, S.; Segato, S.; Di Camillo, B.; Cappellato, M.; Coton, M.; Carraro, L.; Currò, S.; Lucchini, R.; Mohammadpour, H.; Novelli, E. -
1-gen-2024 Fertilizzazione dell’erbaio da sovescio: una strategia per ottimizzare la nutrizione del vigneto Morelli, R.; Bertoldi, D.; Chiusole, M.; Maines, R.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R. -
1-gen-2024 Esperienza pluriennale di confronto tra gestioni agronomiche in vigneto Zanzotti, R.; Roman Villegas, T.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Morelli, R. -
1-gen-2024 Nutrition of apple orchard with livestock-derived fertilisers: dynamics and losses of soil mineral nitrogen Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Cristoforetti, A.; Pedo', S.; Zanzotti, R. -
1-gen-2024 Some effects of hydrochar, compost and their mix on soil organic carbon and nutrients Bona, D.; Bertoldi, D.; Zaccone, C.; Borgonovo, G.; Mazzini, S.; Silvestri, S.; Tambone, F. -
1-gen-2024 From soil to forage in Alpine region: three-year monitoring of nutrient and organic carbon circularity in mountain permanent meadows Bona, D.; Bertoldi, D.; Silvestri, S.; Iussig, G. -
1-gen-2023 La sostenibilità dell’ecosistema vigneto aumenta col sovescio Morelli, R.; Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Coller, E.; Prodorutti, D. -
1-gen-2023 Spatial and seasonal structure of bacterial communities within Alpine vineyards: Trentino as a case study Guzzon, R.; Bertoldi, D.; Roman, T.; Zanzotti, R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
2-feb-2023 Evaluating the potential of hydrochar as a soil amendment Bona, D.; Bertoldi, D.; Borgonovo, G.; Mazzini, S.; Ravasi, S.; Silvestri, S.; Zaccone, C.; Giannetta, B.; Tambone, F. -
1-gen-2023 Impact of forest disturbance on microarthropod communities depends on underlying ecological gradients and species traits Nardi, D.; Fontaneto, D.; Girardi, M.; Chini, I.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Vernesi, C. -
12-mar-2023 Alkaloid profiling of Italian alpine herbs using high resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS) Nardin, T.; Larcher, R.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pasut, D.; Romanzin, A.; Piasentier, E. -
1-gen-2023 Progetto PEI 2022-2024: SMS Green: bioeconomia circolare, sostenibilità melo-suolo Morelli, R.; Bona, D.; Cristoforetti, A.; Zanoni, S.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Zanzotti, R.; Silvestri, S. -
1-gen-2023 Nutrienti e attività biologica del suolo in un meleto a gestione biologica e integrata Morelli, R.; Coller, E.; Zanoni, S.; Zanzotti, R.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Prodorutti, D. -
1-gen-2023 Nitrogen in apple orchard: organic fertilisation strategies in a circular economy approach Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Pedo', S.; Bertoldi, D.; Porro, D.; Cristoforetti, A.; Zanzotti, R. -