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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Utilization of Streptococcus thermophilus 84C and Lactobacillus brevis DSM 32386 as promising strains for production of GABA-enriched cheese
2018-01-01 Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bittante, G.; Stocco, G.; Tuohy, K.; Franciosi, E.
Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante
2022-01-01 Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R.
Utilizzo della spettroscopia infrarosso in trasformata di Fourier per la previsione della stabilitá tartarica dei vini
2013-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Malacarne, M.
Validation of a calibration model able to estimate the concentration of pesticides in an alpine stream through passive sampling (POCIS) monitoring
2023-01-01 Casari, A.; Tonidandel, L.; Zolezzi, G.; Bellin, A.; Negri, P.; Barbero, A.; Larcher, R.
Validation of gas chromatographic methods for lavender essential oil authentication based on volatile organic compounds and stable isotope ratios
2023-01-01 Khatri, P.K.; Paolini, M.; Larcher, R.; Ziller, L.; Magdas, D.A.; Marincas, O.; Roncone, A.; Bontempo, L.
Validation of isotopic and elemental analyses of hard cheeses for origin traceability: international collaborative study
2012-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Larcher, R.
Validation of methods for H, C, N and S stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study
2015-01-01 Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Perini, M.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R.
Validation of methods for H, C, N and stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study
2014-01-01 Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R.
Valorization of neglected French-American grapevine hybrid as sources of natural compounds for nutraceutical uses
2014-01-01 Flamini, R.; De Rosso, M.; De Marchi, F.; Seraglia, R.; Traldi, P.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dalla Vedova, A.; Gardiman, M.
Valutazione dei vigneti della DOC Valdadige "Terra dei Forti" attraverso un approccio di zonazione=Evaluation of Valdadige DOC "Terra dei Forti" vineyards by zoning approach
2010-01-01 Porro, D.; Cricco, J.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Toninato, L.; Zorer, R.; Scienza, A.
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