CARLIN, SILVIA

CARLIN, SILVIA  

CRI [2022-01 - today]: METABOLOMICS  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 161 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2008 A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
19-dic-2022 A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I. -
1-gen-2000 Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Adding flavor to beverages with non-conventional yeasts Ravasio, D.; Carlin, S.; Boekhout, T.; Groenewald, M.; Vrhovsek, U.; Walther, A.; Wendland, J. Articolo in rivista
1-gen-2018 Adjusting the scent ratio: using genetically modified Vitis vinifera plants to manipulate European grapevine moth behaviour Salvagnin, U.; Malnoy, M.; Thöming, G.; Tasin, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Angeli, S.; Anfora, G. Articolo in rivista
1-gen-2002 Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S. Articolo in rivista
1-gen-2006 Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Analysis of aroma compounds in wine Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2005 Antennal and behavioral responses of grapevine moth Lobesia botrana females to volatiles from grapevine Tasin, M.; Anfora, G.; Ioriatti, C.; Carlin, S.; De Cristofaro, A.; Schmidt, S.; Bengtsson, M.J.; Versini, G.; Witzgall, P. Articolo in rivista
1-gen-2010 Antifungal activity on grapevine downy mildew (Plasmopara viticola) of the ethanol extract of Salvia officinalis and its components Dagostin, S.; Giovannini, O.; Carlin, S.; Pertot, I. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis Zhang, P.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2023 Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis Zhang, P.; Piergiovanni, M.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Carlin, S. -
1-gen-2008 Applicazione della tecnica PTRMS per lo studio della formazione di benzene in bevande contenenti benzoato di sodio e acido ascorbico Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Applying novel approaches for GC × GC-TOF-MS data cleaning and trends clustering in VOCs time-series analysis: Following the volatiles fate in grass baths through passive diffusion sampling Narduzzi, L.; Franciosi, E.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Pedrotti, F.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Are reds better than blonds? Impact of raspberries high and low in anthocyanins on the composition and metabolic output of the human gut microbiota in vitro Conterno, L.; Russolo, C.; MARIA LIMA, M.L.; Gasperotti, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2003 Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc) Nicolini, G.; Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Malossini, U. Articolo in rivista
1-gen-2004 Aroma peculiarities in Amarone and in others renowned North Italian raisin wines Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno