CARLIN, SILVIA
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines
2022-12-19 Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Adding flavor to beverages with non-conventional yeasts
2018-01-01 Ravasio, D.; Carlin, S.; Boekhout, T.; Groenewald, M.; Vrhovsek, U.; Walther, A.; Wendland, J.
Adjusting the scent ratio: using genetically modified Vitis vinifera plants to manipulate European grapevine moth behaviour
2018-01-01 Salvagnin, U.; Malnoy, M.; Thöming, G.; Tasin, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Angeli, S.; Anfora, G.
Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico
2002-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S.
Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy)
2006-01-01 Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A.
Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino
2003-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.
Analysis of aroma compounds in wine
2008-01-01 Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F.
Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V.
Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F.
Antennal and behavioral responses of grapevine moth Lobesia botrana females to volatiles from grapevine
2005-01-01 Tasin, M.; Anfora, G.; Ioriatti, C.; Carlin, S.; De Cristofaro, A.; Schmidt, S.; Bengtsson, M.J.; Versini, G.; Witzgall, P.
Antifungal activity on grapevine downy mildew (Plasmopara viticola) of the ethanol extract of Salvia officinalis and its components
2010-01-01 Dagostin, S.; Giovannini, O.; Carlin, S.; Pertot, I.
Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis
2022-01-01 Zhang, P.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis
2023-01-01 Zhang, P.; Piergiovanni, M.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.
Applicazione della tecnica PTRMS per lo studio della formazione di benzene in bevande contenenti benzoato di sodio e acido ascorbico
2008-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Applying novel approaches for GC × GC-TOF-MS data cleaning and trends clustering in VOCs time-series analysis: Following the volatiles fate in grass baths through passive diffusion sampling
2018-01-01 Narduzzi, L.; Franciosi, E.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Pedrotti, F.; Mattivi, F.
Are reds better than blonds? Impact of raspberries high and low in anthocyanins on the composition and metabolic output of the human gut microbiota in vitro
2014-01-01 Conterno, L.; Russolo, C.; MARIA LIMA, M.L.; Gasperotti, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M.
Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc)
2003-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Malossini, U.
Aroma peculiarities in Amarone and in others renowned North Italian raisin wines
2004-01-01 Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Ferrarini, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
19-dic-2022 | A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines | Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I. | - | |
1-gen-2000 | Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma | Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Adding flavor to beverages with non-conventional yeasts | Ravasio, D.; Carlin, S.; Boekhout, T.; Groenewald, M.; Vrhovsek, U.; Walther, A.; Wendland, J. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Adjusting the scent ratio: using genetically modified Vitis vinifera plants to manipulate European grapevine moth behaviour | Salvagnin, U.; Malnoy, M.; Thöming, G.; Tasin, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Angeli, S.; Anfora, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Aggiornamenti e nuove omologazioni di Traminer aromatico | Malossini, U.; Nicolini, G.; Versini, G.; Roncador, I.; Vindimian, M.E.; Carlin, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Agronomical and enological performances of heat-treated vs. GFLV-infected Gewürztraminer clones in Trentino (N-East Italy) | Malossini, U.; Zulini, L.; Moser, S.; Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Bianchedi, P.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino | Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Analysis of aroma compounds in wine | Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2014 | Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Antennal and behavioral responses of grapevine moth Lobesia botrana females to volatiles from grapevine | Tasin, M.; Anfora, G.; Ioriatti, C.; Carlin, S.; De Cristofaro, A.; Schmidt, S.; Bengtsson, M.J.; Versini, G.; Witzgall, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Antifungal activity on grapevine downy mildew (Plasmopara viticola) of the ethanol extract of Salvia officinalis and its components | Dagostin, S.; Giovannini, O.; Carlin, S.; Pertot, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis | Zhang, P.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis | Zhang, P.; Piergiovanni, M.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Carlin, S. | - | |
1-gen-2008 | Applicazione della tecnica PTRMS per lo studio della formazione di benzene in bevande contenenti benzoato di sodio e acido ascorbico | Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Applying novel approaches for GC × GC-TOF-MS data cleaning and trends clustering in VOCs time-series analysis: Following the volatiles fate in grass baths through passive diffusion sampling | Narduzzi, L.; Franciosi, E.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Pedrotti, F.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Are reds better than blonds? Impact of raspberries high and low in anthocyanins on the composition and metabolic output of the human gut microbiota in vitro | Conterno, L.; Russolo, C.; MARIA LIMA, M.L.; Gasperotti, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Aroma characteristics of wines from the cultivar Manzoni bianco (White Resling x Pinot blanc) | Nicolini, G.; Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Malossini, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Aroma peculiarities in Amarone and in others renowned North Italian raisin wines | Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Ferrarini, R. | Contributo in Atti di convegno |