BERGAMASCHI, MATTEO

BERGAMASCHI, MATTEO  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Grandi aspettative per i programmi di miglioramento genetico del melo pubblici e privati operativi in Italia Sansavini, S.; Donati, F.; Tartarini, S.; Faedi, W.; Bergamaschi, M.; De Salvador, R.; Bergamini, A.; Fontanari, M.; Guerra, W.; Leis, M.; Martinelli, A.; Pellegrino, S.; Berra, L.; Magnago, P.; Komjanc, M.; Velasco, R. Articolo in rivista
1-gen-2009 Nuove mele per il futuro: a confronto i programmi di selezione in corso in Italia Sansavini, S.; Tartarini, S.; Grandi, M.; Leis, M.; Martinelli, A.; Faedi, W.; Bergamaschi, M.; Baruzzi, M.; Pellegrino, S.; Berra, L.; Magnago, P.; Salvi, S.; Velasco, R.; Guerra, W.; Höller, I. Articolo in rivista
1-gen-2015 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry: a high-throughput and innovative method to study the influence of dairy system and cow characteristics on the volatile compound fingerprint of cheeses Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Cipolat Gotet, C.; Cornu, A.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Strumenti innovativi per lo studio delle relazioni tra profili aromatici dei formaggi e fattori legati all’animale e alla gestione aziendale Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Romano, A.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 The effect of two orchard light management practices on the sensory quality of apple: fruit thinning by shading or photo-selective nets Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Zibordi, M.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Utilizzo dell'occhio elettronico per la valutazione del colore e delle occhiature di Montasio prodotto in malga Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Valutazione delle caratteristiche visive di formaggio Montasio tramite occhio elettronico Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
13-apr-2016 Volatile organic compounds in cheese production chain (VOCHEESE) Bergamaschi, M. Doctoral Thesis
1-gen-2013 Volatile Organic Compounds: key factors of the perceived quality in cheese Bergamaschi, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno