VENTURA, WALTER

VENTURA, WALTER  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 Concentrate supplementation to italian brown cows grazing on mountain pasture: effects on vegetation, animal performance and cheese quality De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gasperi, F.; Gianelle, D.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Effect of diet on the sensory quality of alpine pasture cheese Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Sacca, E.; Bovolenta, S.; Calovi, S.; Ventura, W. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2002 The development of organic cattle farming in an Italian Alpine valley: the case of Rendena De Ros, G.; Bovolenta, S.; Scrinzi, M.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 L'alpeggio di vacche da latte ad alta capacità in aree protette: problemi aperti De Ros, G.; Bovolenta, S.; Gianelle, D.; Orlandi, D.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Le malghe del parco di Paneveggio Pale di San Martino Martellani, V.; Ventura, W.; Bovolenta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production Bovolenta, S.; Volpelli, L.A.; Ventura, W.; Gasperi, F.; Gaiarin, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di latte in alpeggio: i risultati di una sperimentazione pluriennale a Malga Juribello Bovolenta, S.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1996 Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno