BERTOLDI, DANIELA

BERTOLDI, DANIELA  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 206 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 A new approach for tracing the botanical origin of commercial tannins based on the combined use of sugars and simple phenols Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 A new HPLC method with pulsed amperometric detection for gluconic acid Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 A rapid botanical authentication of gum arabic by Fourier transform infrared spectroscopy (FT-IR) Malacarne, M.; Barp, L.; Román, T.; Ferrari, G.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 A statistical-mathematical approach to wine traceability based on elemental composition: interference of oenological treatments Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 A study on the polyamine level during somatic embryogenesis development in Vitis vinifera L. Martinelli, L.; Bertoldi, D.; Tassoni, A.; Candioli, E.; Gribaudo, I.; Bagni, N. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Accumulation and distribution pattern of macro- and microelements and trace elements in Vitis vinifera L. cv. Chardonnay berries Bertoldi, D.; Larcher, R.; Bertamini, M.; Otto, S.; Concheri, G.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Accumulo di rame su foglie e grappoli: il rame apportato con i trattamenti raggiunge l’interno del grappolo? Gugole, S.; Zanzotti, R.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Aldrighetti, C. Articolo in rivista
12-mar-2023 Alkaloid profiling of Italian alpine herbs using high resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS) Nardin, T.; Larcher, R.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pasut, D.; Romanzin, A.; Piasentier, E. -
1-gen-2007 Amine biogene in mosti e vini Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2004 Analisi dell'urea: nuovo metodo in ph-metria differenziale e sua applicazione agli spumanti Larcher, R.; Bertoldi, D.; Luzzana, M.R.; Agnellini, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2012 Analisi della composizione di acque minerali europee Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2009 Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2010 Arsenic in berries and its correlation with natural soil content: experience in Trentino (Italy) Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking Nicolini, G.; Roman, T.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Arsenic in soil, leaves, grapes and wines Roman, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Santato, A.; Bottura, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Arsenic in wines: the effect of yeast strain and winemaking practices Roman, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Arsenic present in the soil-vine-wine chain in vineyards situated in an old mining area in Trentino, Italy Bertoldi, D.; Roman, T.; Larcher, R.; Santato, A.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2012 Assorbimento fogliare di diverse forme azotate e relativa ripartizione Porro, D.; Bertoldi, D.; Dorigatti, C.; Camin, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno