GIONGO, LARA
NMR-metabolomic studies on blueberries stored under different conditions
2023-01-01 Maestrello, V.; Solovyev, P.; Farneti, B.; Franceschi, P.; Giongo, L.; Camin, F.; Bontempo, L.
Come migliorare la qualità e conservabilità del mirtillo con una gestione accurata del postraccolta
2022-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Direct injection and chromatography, mass spectrometry and ion mobility: a synergic approach for strawberry volatilome analysis
2022-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Betta, E.; Mazzucotelli, M.; Cetto, I.; Ganarin, G.; Pantezzi, T.; Giongo, L.; Biasioli, F.
Qualità dei piccoli frutti. Dove, come e... quando?
2019-01-01 Farneti, B.; Ajelli, .M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Giongo, L.
High performing VOC phenomics to improve fruit quality
2019-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Giongo, L.; Biasioli, F.
QTL mapping for fruit quality traits in the cultivated octoploid strawberry (Fragaria x ananassa)
2017-01-01 Emanuelli, F.; Martinatti, P.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Farneti, B.; Giongo, L.
Fenomica avanzata, breeding e postraccolta: una sinergia per migliorare la qualità dei frutti
2017-01-01 Farneti, B.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Advanced phenomics, breeding and postharvest: a synergism to improve fruit quality
2017-01-01 Farneti, B.; Biasioli, F.; Costa, F.; Giongo, L.
Role of plant associated microbiota in fruit aroma and plant defense in strawberry and raspberry
2017-01-01 Buriani, G.; Farneti, B.; Cellini, A.; Donati, I.; Giongo, L.; Spinelli, F.
On the environmental regulation of anthocyanin biosynthesis in Vaccinium spp. berries
2017-01-01 Jaakola, L.; Zoratti, L.; Nguyenquynh, N.; Giongo, L.; Karppinen, K.; Linn Hykkerud, A.; Uleberg, E.; Häggman, H.; Martinussen, I.
Descrizione dei profili quali-quantitativi di fragola in confronto varietale mediante utilizzo di indici di maturazione
2016-01-01 Martinatti, P.; Zucchi, P.; Ajelli, M.; Giongo, L.
High throughput phenotyping of quality traits to improve blueberry breeding
2016-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Poncetta, P.; Ajelli, M.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Farneti, B.
High throughput phenotyping of quality traits during storage to improve blueberry breeding
2016-01-01 Farneti, B.; Grisenti, M.; Khomenko, I.; Poncetta, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Influence of light and temperature conditions on anthocyanin accumulation in Vaccinium spp. Berries
2016-01-01 Jaakola, L.; Zoratti, L.; Giongo, L.; Karppinen, K.; Uleberg, E.; Martinussen, I.; Häggman, H.
Berries aroma phenomics by PTR-ToF-MS
2016-09-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F.
Stable isotope ratio analysis of different European berries
2016-01-01 Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L.; Simoni, M.C.; Camin, F.
High performing phenomics of berries aroma by PTR-ToF-MS
2016-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F.
Characterization of blueberry aroma by novel Fast-GC coupled with PTR-ToF-MS
2016-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Grisenti, M.; Poncetta, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Strawberry texture profiling: new parameters to phenotype it
2016-01-01 Giongo, L.; Martinatti, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Zucchi, P.; Farneti, B.; Costa, F.
Managing strawberry growth cycle by means of mobile orchard technique: a synergic interaction of different climatic
2015-01-01 Martinatti, P.; Zucchi, P.; Giongo, L.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2023 | NMR-metabolomic studies on blueberries stored under different conditions | Maestrello, V.; Solovyev, P.; Farneti, B.; Franceschi, P.; Giongo, L.; Camin, F.; Bontempo, L. | - | |
| 1-gen-2022 | Come migliorare la qualità e conservabilità del mirtillo con una gestione accurata del postraccolta | Farneti, B.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L. | - | |
| 1-gen-2022 | Direct injection and chromatography, mass spectrometry and ion mobility: a synergic approach for strawberry volatilome analysis | Farneti, B.; Khomenko, I.; Betta, E.; Mazzucotelli, M.; Cetto, I.; Ganarin, G.; Pantezzi, T.; Giongo, L.; Biasioli, F. | - | |
| 1-gen-2019 | Qualità dei piccoli frutti. Dove, come e... quando? | Farneti, B.; Ajelli, .M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
| 1-gen-2019 | High performing VOC phenomics to improve fruit quality | Farneti, B.; Khomenko, I.; Giongo, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2017 | QTL mapping for fruit quality traits in the cultivated octoploid strawberry (Fragaria x ananassa) | Emanuelli, F.; Martinatti, P.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Farneti, B.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2017 | Fenomica avanzata, breeding e postraccolta: una sinergia per migliorare la qualità dei frutti | Farneti, B.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2017 | Advanced phenomics, breeding and postharvest: a synergism to improve fruit quality | Farneti, B.; Biasioli, F.; Costa, F.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2017 | Role of plant associated microbiota in fruit aroma and plant defense in strawberry and raspberry | Buriani, G.; Farneti, B.; Cellini, A.; Donati, I.; Giongo, L.; Spinelli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2017 | On the environmental regulation of anthocyanin biosynthesis in Vaccinium spp. berries | Jaakola, L.; Zoratti, L.; Nguyenquynh, N.; Giongo, L.; Karppinen, K.; Linn Hykkerud, A.; Uleberg, E.; Häggman, H.; Martinussen, I. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | Descrizione dei profili quali-quantitativi di fragola in confronto varietale mediante utilizzo di indici di maturazione | Martinatti, P.; Zucchi, P.; Ajelli, M.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | High throughput phenotyping of quality traits to improve blueberry breeding | Giongo, L.; Grisenti, M.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Poncetta, P.; Ajelli, M.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Farneti, B. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | High throughput phenotyping of quality traits during storage to improve blueberry breeding | Farneti, B.; Grisenti, M.; Khomenko, I.; Poncetta, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | Influence of light and temperature conditions on anthocyanin accumulation in Vaccinium spp. Berries | Jaakola, L.; Zoratti, L.; Giongo, L.; Karppinen, K.; Uleberg, E.; Martinussen, I.; Häggman, H. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-set-2016 | Berries aroma phenomics by PTR-ToF-MS | Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | Stable isotope ratio analysis of different European berries | Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L.; Simoni, M.C.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | High performing phenomics of berries aroma by PTR-ToF-MS | Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | Characterization of blueberry aroma by novel Fast-GC coupled with PTR-ToF-MS | Farneti, B.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Grisenti, M.; Poncetta, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2016 | Strawberry texture profiling: new parameters to phenotype it | Giongo, L.; Martinatti, P.; Loretti, P.; Ajelli, M.; Zucchi, P.; Farneti, B.; Costa, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2015 | Managing strawberry growth cycle by means of mobile orchard technique: a synergic interaction of different climatic | Martinatti, P.; Zucchi, P.; Giongo, L. | Contributo in Atti di convegno |