BONTEMPO, LUANA

BONTEMPO, LUANA  

CRI [2022-01 - today]: TRACEABILITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 204 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2009 A statistical-mathematical approach to wine traceability based on elemental composition: interference of oenological treatments Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 A thorough investigation of Moscato Giallo volatiles in grapes by means of enantio multidimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry Cucinotta, L.; Larcher, R.; De Grazia, G.; Moser, S.; Paolini, M.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Camin, F.; Mondello, L.; Sciarrone, D. -
1-gen-2009 A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Advances in isotopic analysis for food authenticity testing Laursen, K.H.; Bontempo, L.; Camin, F.; Rossmann, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2022 Aging discrimination of Grana Padano PDO cheese with an NMR-based metabolomic approach Maestrello, V.; Solovyev, P.; Bontempo, L.; Franceschi, P.; Camin, F. -
1-gen-2016 An exploration of isotopic variability in feathers and claws of Lesser Kestrel Falco naumanni chicks from southern Sicily Morganti, M.; Franzoi, A.; Bontempo, L.; Sarà, M. Articolo in rivista
1-gen-2012 Analisi della composizione di acque minerali europee Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2003 Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Analisi isotopiche per la caratterizzazione dell'olio d'oliva=Stable isotope analysis for the characterisation of olive oils Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Application of 13C Quantitative NMR Spectroscopy to isotopic analyses for vanillin authentication source Pironti, C.; Ricciardi, M.; Motta, O.; Camin, F.; Bontempo, L.; Proto, A. Articolo in rivista
1-gen-2007 Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 Application of targeted and untargeted 1H NMR spectroscopy in cheese analysis Solovyev, P.; Maestrello, V.; Camin, F.; Andersen, J.; Franciosi, E.; Bontempo, L. -
1-gen-2010 Applicazione dell'analisi isotopica nell'agroalimentare Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Applicazione dell'analisi isotopica per la differenziazione della frutta biologica da quella convenzionale Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Applicazione dello SNIF NMR all'agroalimentare Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Applicazioni dell'analisi di isotopi stabili a mieli del Trentino e relative indicazioni discriminatorie Camin, F.; Versini, G.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno