MASUERO, DOMENICO

MASUERO, DOMENICO  

CRI [2022-01 - today]: METABOLOMICS  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Unravel the underlying mechanisms of delaying ripening techniques in grapevine Faralli, M.; Bellon, O.; Zenoni, S.; Bertamini, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Pilati, S.; Moser, C. -
1-gen-2024 Stable isotope ratio analysis to detect biosynthetic citric acid addition to Italian tomato sauce Pianezze, S.; Perini, M.; Masuero, D.; Carpino, S.; Barilaro, N.; Di Martino, V.; Bontempo, L. -
1-gen-2024 Primary and secondary metabolites profiling in an interspecific apple germplasm collection Zambiasi, G.; Degasperi, M.; Solovyev, P.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Troggio, M.; Busatto, N.; Guerra, W.; Costa, F.; Farneti, B. -
1-gen-2024 Transcriptome and metabolic analysis reveal the impact of static and dynamic low oxygen regimes on postharvest storage of ‘Granny Smith’ apples Busatto, N.; Populin, F.; Vittani, L.; Zanella, A.; Stuerz, S.; Komhenko, I.; Biasioli, F.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Costa, F. -
1-gen-2024 A DNA-free editing approach for viticulture sustainability: dual editing of DMR6-1 and DMR6-2 enhances resistance to downy mildew Giacomelli, L.; Zeilmaker, T.; Scintilla, S.; Giovannini, O.; Masuero, D.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Rouppe van der Voort, J.; Moser, C.; Salvagnin, U. -
1-gen-2023 The effect of static and dynamic low oxygen regimes during postharvest storage on ‘Granny Smith’ apple is disclosed by transcriptome and metabolic surveys Busatto, N.; Populin, F.; Vittani, L.; Zanella, A.; Stuerz, S.; Folie, I.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Costa, F. -
1-gen-2023 Comparative investigation of superficial scald disorder in ‘Granny Smith’ and ‘Ladina’ apple varieties Vittani, L.; Populin, F.; Stuerz, S.; Buehlmann, A.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Bühlmann-Schütz, S.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Zanella, A.; Busatto, N.; Costa, F. -
1-gen-2023 Unveiling the molecular mechanisms behind non-browning phenotype in the apple cultivar 'Majda' (Malus domestica Borkh.) by a comprehensive investigation. Busatto, N.; Cebulj, A.; Populin, F.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Angeli, L.; Morozova, K.; Scampicchio, M.; Costa, F. -
1-gen-2023 Characterization of the neuroactive compound profle in organic, conventional and processed tomatoes Kovacic, A.; Garcia Aloy, M.; Masuero, D.; Saez, V.; Brus, A.; Vrhovsek, U. -
1-gen-2022 Circulating (poly)phenol metabolites blood-grain barrier transport and brain availability Carecho, R.; Marques, D.; Carregosa, D.; Masuero, D.; Garcia-Aloy, M.; Tramer, F.; Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Ventura, R.; Brito, M.A.; Santos, C.N.; Figueira, I. -
1-gen-2021 Effect of grape harvest time on the metabolomic profile of Ribolla Gialla monovarietal sparkling wines Skrab, D.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.; Voce, V.; Degano, F.; Carlin, S.; Arapitsas, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Caratterizzazione del castagno (Castanea sativa Mill.) come potenziale nutraceutico contro l’infiammazione gastrica Sangiovanni, E.; Piazza, S.; Vrhovsek, U.; Fumagalli, M.; Khalilpour, S.; Masuero, D.; Di Lorenzo, C.; Colombo, L.; Mattivi, F.; De Fabiani, E.; Dell’Agli, M. Contributo in Atti di convegno
1-giu-2019 Methyl salicylate glycosides in some Italian varietal wines Carlin, S.; Masuero, D.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Aromatic complexity in Verdicchio wines. An overview of volatile compounds. Carlin, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Production of conjugated linoleic acid (CLA): effect of inulin on microbial composition and CLA concentration in a human intestinal model Carafa, I.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Bittante, G.; Franciosi, E.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Exploratory analysis of commercial olive-based dietary supplements Garcia-Aloy, M.; Groff, N.; Masuero, D.; Nisi, M.; Franco, A.; Botellini, F.; Fia, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Poster
1-gen-2018 Studio sul contenuto in lipidi, polifenoli e carotenoidi in foglie di vite sottoposte a taglio meccanico. Zulini, L.; Chitarrini, G.; Masuero, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Aromatic complexity in Verdicchio wines Carlin, S.; Magri, R.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 The Rpv3-3 haplotype and stilbenoid induction mediate downy mildew resistance in a grapevine inter-specific population Vezzulli, S.; Malacarne, G.; Masuero, D.; Vecchione, A.; Dolzani, C.; Goremykin, V.; Haile Zeraye, M.; Banchi, E.; Velasco, R.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U.; Zulini, L.; Franceschi, P.; Moser, C. Abstract in Atti di convegno