Sfoglia per Tipologia Contributo in Atti di convegno

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 644 a 663 di 1.795
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 The first genome sequence of an elite grapevine cultivar (Pinot noir; Vitis vinifera L.): coping with a highly heterozygous genome Velasco, R.; Moser, C.; Zharkikh, A.; Troggio, M.; Bhatnagar, S.K.; Pindo, M.; Cartwright, D.A.; Coppola, G.; Eldredge, G.; Segala, C.; Mitchell, J.T.; Stefanini, M.; Gutin, N.; Grando, M.S.; Pruss, D.; Dematté, L.; Cestaro, A.; Toppo, S.; Fontana, P.; Skolnick, M.; Gutin, A.; Salamini, F.; Viola, R. Contributo in Atti di convegno
1-giu-2018 First insights in bacteria diversity in headwaters emerging from Alpine rock glaciers Tolotti, M.; Albanese, D.; Cerasino, L.; Donati, C.; Pindo, M.; Rogora, M.; Seppi, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 First observations of esca disease in Trentino region, northern Italy: monitoring of spores, evolution of symptoms and evaluation of incidence Michelon, L.; Pellegrini, C.; Pertot, I. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 First report of Armillaria root rot on highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) in north-eastern Italy (Trentino region) Prodorutti, D.; Palmieri, L.; Gobbin, D.; Pertot, I.; Gessler, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Fitoplasmi della vite in Trentino: evoluzione, monitoraggi, analisi molecolari Gelmetti, A.; Ghidoni, F.; Cainelli, C.; Bottura, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Five years of limnological observations on lake Tovel (1995-1999): some considerations and comparisons with past data Corradini, F.; Flaim, G.; Pinamonti, V. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1991 Flavour components transfer to cow milk and cheese in an alpine pasture Daolio, S.; Andrighetto, I.; Versini, G.; Cozzi, G.; Gasparetto, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Flavour development in Chardonnay and Müller-Thurgau in the vineyard and during wine ageing Versini, G.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.; Schneider, R.; Rapp, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Foliar fertilization and bunch thinning of Cabernet Sauvignon grapes Policarpo, M.; Stefanini, M.; Lo Bianco, R.; Di Marco, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Food and GMOS: traceability and labelling in the public debate Pellegrini, C.; Marin, F.; Martinelli, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Forest pathogens with higher damage potential due to climate change in Europe La Porta, N.; Thomsen, I.M.; Kasanen, R.; Capretti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Forest species and biomass estimation using airborne laser scanning and hyperspectral images Chan, C.W.; Dalponte, M.; Ene, L.T.; Frizzera, L.; Miglietta, F.; Gianelle, D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Formation of 1,1,6-trimethyl-1,2-dihydronaphthalene and other norisoprenoids in wine: consideration on the kinetics Versini, G.; Carlin, S.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Rapp, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Fostering pre-university student participation in OSGeo through the Google Code-in competition Rautenbach, V.; Di Leo, M.; Andreo, V.; Delucchi, L.; Kudrnovsky, H.; Mckenna, J.; Acosta Y Lara, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Fragaria vesca: introduzione di germoplasma e gestione per una migliore produttività in fuori suolo Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Martinatti, P.; Giacomelli, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Frammentazione idrologica di sistemi fluviali Maiolini, B.; Bruno, M.C.; Carolli, M.; Silveri, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Free amino acid levels of must: effect of canopy manipulation and microclimatic condition on vines Bertamini, M.; Malossini, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Free amino acid levels of must: role of training system (cv Chardonnay) Bertamini, M.; Malossini, U.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 644 a 663 di 1.795
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile