Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 408 a 427 di 541
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Rapid ‘‘Breath-Print’’ of liver cirrhosis by Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry: a pilot study Morisco, F.; Aprea, E.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Masone, S.; De Palma, G.D.; Marmo, R.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Real-Time monitoring of flavoring starter cultures for different food matrices using PTR-MS Capozzi, V.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silckock, P.; Biasioli, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2018 Real-time monitoring of removal of trace compounds with PTR-MS: biochar experimental investigation Papurello, D.; Boschetti, A.; Silvestri, S.; Khomenko, I.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Real-Time monitoring of volatile compounds losses in the oven during baking and toasting of gluten-free bread doughs: a PTR-MS evidence Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Real-Time PTR/MS and electronic nose simultaneous measurements on same samples Quercia, L.; Capuano, R.; Khomenko, I.; Catini, A.; Martinelli, E.; Paolesse, R.; Biasioli, F.; Di Natale, C. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Recent advances in compound specific Stable Isotope Ratio Analysis for natural products authentication Bontempo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Reference materials and calibration for stable isotope ratio analysis in food Bontempo, L.; Ziller, L.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Refined measurements of Henry’s law constant of terpenes with inert gas stripping coupled with PTR-MS Schuhfried, E.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1980 Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79 Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. Articolo in rivista
1-gen-2017 Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R. Articolo in rivista
1-gen-1998 Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C. Articolo in rivista
1-gen-2008 Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R. Articolo in rivista
1-gen-1981 Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce Versini, G.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1981 Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce Versini, G.; Inama, S. Articolo in rivista
1-gen-1989 Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A. Articolo in rivista
1-gen-1992 Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 408 a 427 di 541
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile