Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. (1980). Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79. VINI D'ITALIA, 22 (129): 275-282. handle: http://hdl.handle.net/10449/18510

Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79

Margheri, Giulio;Versini, Giuseppe;Sartori, Giorgio;Inama, Sandro;
1980-01-01

Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA
1980
Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. (1980). Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79. VINI D'ITALIA, 22 (129): 275-282. handle: http://hdl.handle.net/10449/18510
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