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Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry
2016-01-01 Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F.
Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine
2011-01-01 Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79
1980-01-01 Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L.
Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol
2017-01-01 Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R.
Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots
1998-01-01 Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S.
Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography
2012-01-01 Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A.
Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins
2019-01-01 Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C.
Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes
2008-01-01 Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R.
Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce
1981-01-01 Versini, G.; Inama, S.
Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce
1981-01-01 Versini, G.; Inama, S.
Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel
1989-01-01 Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A.
Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay
1992-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G.
Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay
1992-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G.
Sample preparation for mass spectrometry imaging of plant tissues: a review
2016-01-01 Dong, Y.; Li, B.; Malitsky, S.; Rogacev, I.; Aharoni, A.; Kaftan, P.; Svatos, A.; Franceschi, P.
Sample preparation strategy for the detection of steroid-like compounds using MALDI mass spectrometry imaging: pulmonary distribution of budesonide as a case study
2021-01-01 Zecchi, R.; Franceschi, P.; Tigli, L.; Amidani, D.; Catozzi, C.; Ricci, F.; Salomone, F.; Pieraccini, G.; Pioselli, B.; Mileo, V.
Screening for anthocyanins and polyphenols in red and blue potatoes for evaluation of differences in anthocyanin biosynthesis
2016-01-01 Oertel, A.; Matros, A.; Martens, S.; Mock, H.P.
A Screening of native (poly)phenols and gut-related metabolites on 3D HCT116 spheroids reveals gut health benefits of a flavan-3-ol metabolite
2022-01-01 Rubert, J.; Gatto, P.; Pancher, M.; Sidarovich, V.; Curti, C.; Mena, P.; Del Rio, D.; Quattrone, A.; Mattivi, F.
Secondary and primary metabolites reveal putative resistance-associated biomarkers against Erysiphe necator in resistant grapevine genotypes
2023-01-01 Ciubotaru, R.M.; Franceschi, P.; Vezzulli, S.; Zulini, L.; Stefanini, M.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Chitarrini, G.; Vrhovsek, U.
Selective gas detection and quantification using a resistive sensor based on Pd-decorated soda-lime glass
2021-01-01 Kim, J.; Kim, S.S.; Tonezzer, M.
Selective measurements of isoprene and 2-methyl-3-buten-2-ol based on NO+ ionization mass spectrometry
2012-01-01 Karl, T.; Hansel, A.; Cappellin, L.; Kaser, L.; Herdlinger Blatt, I.; Jud, W.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2016 | Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry | Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine | Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1980 | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79 | Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol | Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots | Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography | Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins | Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes | Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1981 | Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce | Versini, G.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1981 | Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce | Versini, G.; Inama, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1989 | Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel | Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Sample preparation for mass spectrometry imaging of plant tissues: a review | Dong, Y.; Li, B.; Malitsky, S.; Rogacev, I.; Aharoni, A.; Kaftan, P.; Svatos, A.; Franceschi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Sample preparation strategy for the detection of steroid-like compounds using MALDI mass spectrometry imaging: pulmonary distribution of budesonide as a case study | Zecchi, R.; Franceschi, P.; Tigli, L.; Amidani, D.; Catozzi, C.; Ricci, F.; Salomone, F.; Pieraccini, G.; Pioselli, B.; Mileo, V. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Screening for anthocyanins and polyphenols in red and blue potatoes for evaluation of differences in anthocyanin biosynthesis | Oertel, A.; Matros, A.; Martens, S.; Mock, H.P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | A Screening of native (poly)phenols and gut-related metabolites on 3D HCT116 spheroids reveals gut health benefits of a flavan-3-ol metabolite | Rubert, J.; Gatto, P.; Pancher, M.; Sidarovich, V.; Curti, C.; Mena, P.; Del Rio, D.; Quattrone, A.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Secondary and primary metabolites reveal putative resistance-associated biomarkers against Erysiphe necator in resistant grapevine genotypes | Ciubotaru, R.M.; Franceschi, P.; Vezzulli, S.; Zulini, L.; Stefanini, M.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Chitarrini, G.; Vrhovsek, U. | - | |
1-gen-2021 | Selective gas detection and quantification using a resistive sensor based on Pd-decorated soda-lime glass | Kim, J.; Kim, S.S.; Tonezzer, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Selective measurements of isoprene and 2-methyl-3-buten-2-ol based on NO+ ionization mass spectrometry | Karl, T.; Hansel, A.; Cappellin, L.; Kaser, L.; Herdlinger Blatt, I.; Jud, W. | Articolo in rivista |
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