Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 416 a 435 di 541
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2016 Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1980 Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79 Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. Articolo in rivista
1-gen-2017 Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R. Articolo in rivista
1-gen-1998 Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C. Articolo in rivista
1-gen-2008 Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R. Articolo in rivista
1-gen-1981 Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce Versini, G.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1981 Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce Versini, G.; Inama, S. Articolo in rivista
1-gen-1989 Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A. Articolo in rivista
1-gen-1992 Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. Articolo in rivista
1-gen-1992 Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Sample preparation for mass spectrometry imaging of plant tissues: a review Dong, Y.; Li, B.; Malitsky, S.; Rogacev, I.; Aharoni, A.; Kaftan, P.; Svatos, A.; Franceschi, P. Articolo in rivista
1-gen-2021 Sample preparation strategy for the detection of steroid-like compounds using MALDI mass spectrometry imaging: pulmonary distribution of budesonide as a case study Zecchi, R.; Franceschi, P.; Tigli, L.; Amidani, D.; Catozzi, C.; Ricci, F.; Salomone, F.; Pieraccini, G.; Pioselli, B.; Mileo, V. Articolo in rivista
1-gen-2016 Screening for anthocyanins and polyphenols in red and blue potatoes for evaluation of differences in anthocyanin biosynthesis Oertel, A.; Matros, A.; Martens, S.; Mock, H.P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 A Screening of native (poly)phenols and gut-related metabolites on 3D HCT116 spheroids reveals gut health benefits of a flavan-3-ol metabolite Rubert, J.; Gatto, P.; Pancher, M.; Sidarovich, V.; Curti, C.; Mena, P.; Del Rio, D.; Quattrone, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Secondary and primary metabolites reveal putative resistance-associated biomarkers against Erysiphe necator in resistant grapevine genotypes Ciubotaru, R.M.; Franceschi, P.; Vezzulli, S.; Zulini, L.; Stefanini, M.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Chitarrini, G.; Vrhovsek, U. -
1-gen-2021 Selective gas detection and quantification using a resistive sensor based on Pd-decorated soda-lime glass Kim, J.; Kim, S.S.; Tonezzer, M. Articolo in rivista
1-gen-2012 Selective measurements of isoprene and 2-methyl-3-buten-2-ol based on NO+ ionization mass spectrometry Karl, T.; Hansel, A.; Cappellin, L.; Kaser, L.; Herdlinger Blatt, I.; Jud, W. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 416 a 435 di 541
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile