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Real-Time monitoring of flavoring starter cultures for different food matrices using PTR-MS
2021-01-01 Capozzi, V.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silckock, P.; Biasioli, F.
Real-time monitoring of removal of trace compounds with PTR-MS: biochar experimental investigation
2018-01-01 Papurello, D.; Boschetti, A.; Silvestri, S.; Khomenko, I.; Biasioli, F.
Real-Time monitoring of volatile compounds losses in the oven during baking and toasting of gluten-free bread doughs: a PTR-MS evidence
2020-01-01 Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Biasioli, F.
Real-Time PTR/MS and electronic nose simultaneous measurements on same samples
2018-01-01 Quercia, L.; Capuano, R.; Khomenko, I.; Catini, A.; Martinelli, E.; Paolesse, R.; Biasioli, F.; Di Natale, C.
Recent advances in compound specific Stable Isotope Ratio Analysis for natural products authentication
2021-01-01 Bontempo, L.
Reference materials and calibration for stable isotope ratio analysis in food
2016-01-01 Bontempo, L.; Ziller, L.; Camin, F.
Refined measurements of Henry’s law constant of terpenes with inert gas stripping coupled with PTR-MS
2015-01-01 Schuhfried, E.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Biasioli, F.
Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry
2016-01-01 Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F.
Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine
2011-01-01 Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79
1980-01-01 Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L.
Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol
2017-01-01 Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R.
Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots
1998-01-01 Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S.
Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography
2012-01-01 Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A.
Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins
2019-01-01 Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C.
Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes
2008-01-01 Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R.
Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce
1981-01-01 Versini, G.; Inama, S.
Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce
1981-01-01 Versini, G.; Inama, S.
Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel
1989-01-01 Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A.
Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay
1992-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G.
Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay
1992-01-01 Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2021 | Real-Time monitoring of flavoring starter cultures for different food matrices using PTR-MS | Capozzi, V.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silckock, P.; Biasioli, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2018 | Real-time monitoring of removal of trace compounds with PTR-MS: biochar experimental investigation | Papurello, D.; Boschetti, A.; Silvestri, S.; Khomenko, I.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Real-Time monitoring of volatile compounds losses in the oven during baking and toasting of gluten-free bread doughs: a PTR-MS evidence | Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Real-Time PTR/MS and electronic nose simultaneous measurements on same samples | Quercia, L.; Capuano, R.; Khomenko, I.; Catini, A.; Martinelli, E.; Paolesse, R.; Biasioli, F.; Di Natale, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | Recent advances in compound specific Stable Isotope Ratio Analysis for natural products authentication | Bontempo, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Reference materials and calibration for stable isotope ratio analysis in food | Bontempo, L.; Ziller, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Refined measurements of Henry’s law constant of terpenes with inert gas stripping coupled with PTR-MS | Schuhfried, E.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Regional features of Northern Italian sparkling wines, identified using solid-phase micro extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled with tome-of-flight mass spectrometry | Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Lotti, C.; Camin, F.; Toubiana, D.; Zottele, F.; Toller, G.; Fait, A.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the "Peppery" character of wine | Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1980 | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino Pinot bianco trentino '79=The ralationship between vinification procedures and the volatile components of the wine Pino bianco trentino '79 | Margheri, G.; Versini, G.; Sartori, G.; Inama, S.; Pellegrini, S.; Gianotti, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Results of an interlaboratory comparison of analytical methods for quantification of anhydrosugars and biosugarsin atmospheric aerosol | Pietrogrande, M.C.; Barbaro, E.; Bove, M.C.; Clauser, G.; Colombi, C.; Corbella, L.; Cuccia, E.; Dalla Torre, S.; Decesari, S.; Fermo, P.; Gambaro, A.; Gianelle, V.; Ielpo, P.; Larcher, R.; Lazzeri, P.; Massabò, D.; Melchionna, G.; Nardin, T.; Paglione, M.; Perrino, C.; Prati, P.; Visentin, M.; Zanca, N.; Zangrando, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Resveratrol oligomers and other stilbenoids are main phenolic constituents of Vitis roots | Mattivi, F.; Reniero, F.; Scienza, A.; Faragó, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography | Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Rheological, textural, physicochemical and sensory profiling of a novel functional ice cream enriched with Muscat de Hamburg (Vitis vinifera L.) grape pulp and skins | Tsevdou, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Khomenko, I.; Molitor, D.; Biasioli, F.; Gaiani, C.; Gasperi, F.; Taoukis, P.; Soukoulis, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Ripening and genotype control stilbene accumulation in healthy grapes | Gatto, P.; Vrhovsek, U.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Fontana, P.; Pruefer, D.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1981 | Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce | Versini, G.; Inama, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1981 | Risultati di una sperimentazione per l'inibizione della formazione dei 2-butanolo nella conservazione delle vinacce | Versini, G.; Inama, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1989 | Role du clone et de l'époque de récolte sur l'arome du Chardonnay: aspect analytique et sensoriel | Versini, G.; Scienza, A.; Dalla Serra, A.; Dell'Eva, M.; Martin, C.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | Role du clone, du millésime et de l'époque de récolte sur le potentiel aromatique du raisin de Chardonnay | Versini, G.; Dalla Serra, A.; Falcetti, M.; Sferlazzo, G. | Contributo in Atti di convegno |
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