Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 352 a 371 di 514
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 Nuove tecnologie applicative per la conservazione dei prodotti ortofrutticoli Zeni, F.; Turrini, L.; Fadanelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2016 Nuovi spunti dalla ricerca da S. Michele all'Adige: il laboratorio sensoriale della FEM studia la qualità dei formaggi Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Nutrition and the ageing brain: moving towards clinical applications Flanagan, E.; Lamport, D.; Brennan, L.; Burnet, P.; Calabrese, V.; Cunnane, S.C.; de Wilde, M.C.; Dye, L.; Farrimond, J.A.; Emerson Lombardo, N.; Hartmann, T.; Hartung, T.; Kalliomäki, M.; Kuhnle, G.G.; La Fata, G.; Sala-Vila, A.; Samieri, C.; Smith, A.D.; Spencer, J.P.E.; Thuret, S.; Tuohy, K.; Turroni, S.; Vanden, B.W.; Verkuijl, M.; Verzijden, K.; Yannakoulia, M.; Geurts, L.; Vauzour, D. Articolo in rivista
1-gen-2013 Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Oenological tannins as a source of thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. Contributo in Atti di convegno
25-lug-2023 Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2020 Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 An overview of sensory quality of apple fruit Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2003 Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2017 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2021 Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2013 Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 352 a 371 di 514
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile