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Nuove tecnologie applicative per la conservazione dei prodotti ortofrutticoli
2010-01-01 Zeni, F.; Turrini, L.; Fadanelli, L.
Nuovi spunti dalla ricerca da S. Michele all'Adige: il laboratorio sensoriale della FEM studia la qualità dei formaggi
2016-01-01 Gasperi, F.
Nutrition and the ageing brain: moving towards clinical applications
2020-01-01 Flanagan, E.; Lamport, D.; Brennan, L.; Burnet, P.; Calabrese, V.; Cunnane, S.C.; de Wilde, M.C.; Dye, L.; Farrimond, J.A.; Emerson Lombardo, N.; Hartmann, T.; Hartung, T.; Kalliomäki, M.; Kuhnle, G.G.; La Fata, G.; Sala-Vila, A.; Samieri, C.; Smith, A.D.; Spencer, J.P.E.; Thuret, S.; Tuohy, K.; Turroni, S.; Vanden, B.W.; Verkuijl, M.; Verzijden, K.; Yannakoulia, M.; Geurts, L.; Vauzour, D.
Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors
2013-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G.
Oenological tannins as a source of thiol precursors
2014-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.
Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast
2023-07-25 Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F.
Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity
2022-01-01 Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M.
Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity
2022-01-01 Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M.
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc
2020-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
An overview of sensory quality of apple fruit
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L.
Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors
2014-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B.
The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory
2014-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R.
Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano
2003-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R.
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder
2020-01-01 Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2017-01-01 Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2018-01-01 Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico
2021-01-01 Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns
2021-01-01 Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2010 | Nuove tecnologie applicative per la conservazione dei prodotti ortofrutticoli | Zeni, F.; Turrini, L.; Fadanelli, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Nuovi spunti dalla ricerca da S. Michele all'Adige: il laboratorio sensoriale della FEM studia la qualità dei formaggi | Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Nutrition and the ageing brain: moving towards clinical applications | Flanagan, E.; Lamport, D.; Brennan, L.; Burnet, P.; Calabrese, V.; Cunnane, S.C.; de Wilde, M.C.; Dye, L.; Farrimond, J.A.; Emerson Lombardo, N.; Hartmann, T.; Hartung, T.; Kalliomäki, M.; Kuhnle, G.G.; La Fata, G.; Sala-Vila, A.; Samieri, C.; Smith, A.D.; Spencer, J.P.E.; Thuret, S.; Tuohy, K.; Turroni, S.; Vanden, B.W.; Verkuijl, M.; Verzijden, K.; Yannakoulia, M.; Geurts, L.; Vauzour, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Oenological tannins as a source of thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno | |
25-lug-2023 | Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast | Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2022 | Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity | Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. | - | |
1-gen-2022 | Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity | Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. | - | |
1-gen-2020 | Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc | Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | An overview of sensory quality of apple fruit | Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder | Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico | Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns | Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno |
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