Sfoglia per Autore
Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Isotopic measurement application on alcoholic beverages
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini
2000-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Multi-element stable isotope ratio analysis applied to lentils for the characterisation of some Italian productions vs those of other countries
2003-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Nicolai, R.; Perini, M.; Ziller, L.; Rossmann, A.; Rummel, S.; Schlicht, C.
Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices
2005-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A.
Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare
2006-01-01 Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M.
Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata
2006-01-01 Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R.
Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars
2006-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.
Pluriannual investigation on italian Grappa and Spanish Orujo de Galicia marc distillates by stable isotopes analysis
2007-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine
2007-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia
2007-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
Assorbimento e ripartizione di azoto fogliare in piante adulte di Vitis vinifera
2007-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Pasquazzo, R.; Ziller, L.; Camin, F.
Caractérisation de distillats de marcs espagnols "Orujo de Galice" par analyse d'isotopes stables
2008-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.
IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G.
Stable isotope ratios of C and H to distinguish olive oil from shark squalene-squalane
2010-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G.
H, C, N and S stable isotope ratios and elemental data for the traceability of italian PDO cheeses
2010-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.; Stroppa, A.
Nitrogen foliar uptake and partitioning in "Cabernet Sauvignon" grapevines
2010-01-01 Porro, D.; Policarpo, M.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.
Stable isotope ratios of carbon and hydrogen to distinguish olive oil from shark squalene-squalane
2010-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1998 | Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey | Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Isotopic measurement application on alcoholic beverages | Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma | Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini | Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Multi-element stable isotope ratio analysis applied to lentils for the characterisation of some Italian productions vs those of other countries | Versini, G.; Camin, F.; Nicolai, R.; Perini, M.; Ziller, L.; Rossmann, A.; Rummel, S.; Schlicht, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices | Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare | Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata | Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars | Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Pluriannual investigation on italian Grappa and Spanish Orujo de Galicia marc distillates by stable isotopes analysis | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine | Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Assorbimento e ripartizione di azoto fogliare in piante adulte di Vitis vinifera | Porro, D.; Dorigatti, C.; Pasquazzo, R.; Ziller, L.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Caractérisation de distillats de marcs espagnols "Orujo de Galice" par analyse d'isotopes stables | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2009 | Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Stable isotope ratios of C and H to distinguish olive oil from shark squalene-squalane | Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | H, C, N and S stable isotope ratios and elemental data for the traceability of italian PDO cheeses | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.; Stroppa, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Nitrogen foliar uptake and partitioning in "Cabernet Sauvignon" grapevines | Porro, D.; Policarpo, M.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Stable isotope ratios of carbon and hydrogen to distinguish olive oil from shark squalene-squalane | Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile