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Isotopic measurement application on alcoholic beverages
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini
2000-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Multi-element stable isotope ratio analysis applied to lentils for the characterisation of some Italian productions vs those of other countries
2003-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Nicolai, R.; Perini, M.; Ziller, L.; Rossmann, A.; Rummel, S.; Schlicht, C.
Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices
2005-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A.
Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare
2006-01-01 Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M.
Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata
2006-01-01 Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R.
Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars
2006-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.
Pluriannual investigation on italian Grappa and Spanish Orujo de Galicia marc distillates by stable isotopes analysis
2007-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine
2007-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia
2007-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
Assorbimento e ripartizione di azoto fogliare in piante adulte di Vitis vinifera
2007-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Pasquazzo, R.; Ziller, L.; Camin, F.
Caractérisation de distillats de marcs espagnols "Orujo de Galice" par analyse d'isotopes stables
2008-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L.
IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G.
Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.
Stable isotope ratios of C and H to distinguish olive oil from shark squalene-squalane
2010-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G.
H, C, N and S stable isotope ratios and elemental data for the traceability of italian PDO cheeses
2010-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.; Stroppa, A.
Nitrogen foliar uptake and partitioning in "Cabernet Sauvignon" grapevines
2010-01-01 Porro, D.; Policarpo, M.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.
Stable isotope ratios of carbon and hydrogen to distinguish olive oil from shark squalene-squalane
2010-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-1998 | Isotopic measurement application on alcoholic beverages | Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey | Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini | Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma | Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Multi-element stable isotope ratio analysis applied to lentils for the characterisation of some Italian productions vs those of other countries | Versini, G.; Camin, F.; Nicolai, R.; Perini, M.; Ziller, L.; Rossmann, A.; Rummel, S.; Schlicht, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices | Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare | Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata | Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars | Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Pluriannual investigation on italian Grappa and Spanish Orujo de Galicia marc distillates by stable isotopes analysis | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine | Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Stable isotopes characterisation of Spanish marc distillate Orujo de Galicia | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Assorbimento e ripartizione di azoto fogliare in piante adulte di Vitis vinifera | Porro, D.; Dorigatti, C.; Pasquazzo, R.; Ziller, L.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Caractérisation de distillats de marcs espagnols "Orujo de Galice" par analyse d'isotopes stables | Versini, G.; Orriols, I.; Camin, F.; Perini, M.; Barchetti, P.; Simoni, M.C.; Ziller, L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2009 | IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Stable isotope ratios of C and H to distinguish olive oil from shark squalene-squalane | Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | H, C, N and S stable isotope ratios and elemental data for the traceability of italian PDO cheeses | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.; Stroppa, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Nitrogen foliar uptake and partitioning in "Cabernet Sauvignon" grapevines | Porro, D.; Policarpo, M.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Stable isotope ratios of carbon and hydrogen to distinguish olive oil from shark squalene-squalane | Camin, F.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Piangiolino, C.; Morchio, G. | Articolo in rivista |
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