Sfoglia per Titolo
Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.
Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region
2009-01-01 Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Microbiome of vineyard soils is shaped by geography and management.
2019-01-01 Coller, E.; Cestaro, A.; Zanzotti, R.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Larger, S.; Albanese, D.; Mescalchin, E.; Donati, C.
Microbiomi e prodotti fermentati: qualità e salute
2024-01-01 Fragasso, M.; Perrone, G.; Russo, M.M.; Biasioli, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V.
Microbiota and Hepatic Encephalopathy: microbial dynamics and metabolism upon prebiotic, antibiotic and probiotic treatment
2016-01-01 Mancini, A.; Campagna, F.; Amodio, P.; Pravadelli, C.; Tuohy, K.
Microbiota delle scalere coinvolto nella colorazione arancione-rossa del formaggio Fontina: investigazione attraverso 454-pyrosequencing
2014-01-01 Carafa, I.; Prot, L.V.; Pramotton, R.; Zenato, S.; Vierin, A.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.; Barmaz, A.
Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione
2008-01-01 Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A.
Microbiota modulation in human health and disease: focus on the gut:liver:brain axis
2017-03-24 Mancini, A.
The Microbiota of the human gastrointestinal tract: a molecular view
2014-01-01 Tuohy, K.M.; Scott, K.P.
Microbiota, terroir e vino: una complessa interazione
2023-01-01 Guzzon, R.
The microbiota-gut-brain axis: characterization of the gut microbiota in neurological disorders
2017-02-23 Strati, F.
Microcalorimetric monitoring of grape withering
2016-01-01 Morozova, K.; Romano, A.; Lonardi, F.; Ferrarini, R.; Biasioli, F.; Scampicchio, M.
A microcalorimetry study on the oxidation of linoleic acid and the control of rancidity
2017-01-01 Haman, N.; Romano, A.; Asaduzzaman, M.; Ferrentino, G.; Biasioli, F.; Scampicchio, M.
Microclima del grappolo, effetto su qualità e rese
2017-01-01 Zorer, R.; Vecchione, A.; Zulini, L.
Microclima termico e scambi gassosi in vite: influenza sugli aspetti qualitativi del Pinot nero
2000-01-01 Porro, D.; Mattivi, F.; Pitacco, A.; Facini, O.; Loreti, S.; Rossi, F.; Iacono, F.
Microcosm approach for examining the survival and migration of Trichoderma atroviride 122F in soil
2007-01-01 Longa, C.M.O.; Pertot, I.
Microcystis, Raphidiopsis raciborskii and Dolichospermum smithii, toxin producing and non-toxigenic cyanobacteria in Yezin Dam, Myanmar
2021-01-01 Swe, T.; Miles, C.O.; Cerasino, L.; Mjelde, M.; Kleiven, S.; Ballot, A.
Microelement composition of North Italian typical cheeses
2003-01-01 Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Microelementi e vino
2006-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.; Russo, S.; Stocchetti, R.; Versini, G.; Magno, F.
Microelementi nel sistema suolo-vite ed applicazioni alla filiera viti-enologica
2010-01-01 Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1996 | Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages | Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region | Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Microbiome of vineyard soils is shaped by geography and management. | Coller, E.; Cestaro, A.; Zanzotti, R.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Larger, S.; Albanese, D.; Mescalchin, E.; Donati, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2024 | Microbiomi e prodotti fermentati: qualità e salute | Fragasso, M.; Perrone, G.; Russo, M.M.; Biasioli, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V. | - | |
1-gen-2016 | Microbiota and Hepatic Encephalopathy: microbial dynamics and metabolism upon prebiotic, antibiotic and probiotic treatment | Mancini, A.; Campagna, F.; Amodio, P.; Pravadelli, C.; Tuohy, K. | Poster | |
1-gen-2014 | Microbiota delle scalere coinvolto nella colorazione arancione-rossa del formaggio Fontina: investigazione attraverso 454-pyrosequencing | Carafa, I.; Prot, L.V.; Pramotton, R.; Zenato, S.; Vierin, A.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.; Barmaz, A. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Il microbiota lattivo degli impasti acidi e delle materie prime usate in panificazione | Settanni, L.; Conterno, L.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
24-mar-2017 | Microbiota modulation in human health and disease: focus on the gut:liver:brain axis | Mancini, A. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2014 | The Microbiota of the human gastrointestinal tract: a molecular view | Tuohy, K.M.; Scott, K.P. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2023 | Microbiota, terroir e vino: una complessa interazione | Guzzon, R. | - | |
23-feb-2017 | The microbiota-gut-brain axis: characterization of the gut microbiota in neurological disorders | Strati, F. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2016 | Microcalorimetric monitoring of grape withering | Morozova, K.; Romano, A.; Lonardi, F.; Ferrarini, R.; Biasioli, F.; Scampicchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | A microcalorimetry study on the oxidation of linoleic acid and the control of rancidity | Haman, N.; Romano, A.; Asaduzzaman, M.; Ferrentino, G.; Biasioli, F.; Scampicchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Microclima del grappolo, effetto su qualità e rese | Zorer, R.; Vecchione, A.; Zulini, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Microclima termico e scambi gassosi in vite: influenza sugli aspetti qualitativi del Pinot nero | Porro, D.; Mattivi, F.; Pitacco, A.; Facini, O.; Loreti, S.; Rossi, F.; Iacono, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Microcosm approach for examining the survival and migration of Trichoderma atroviride 122F in soil | Longa, C.M.O.; Pertot, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Microcystis, Raphidiopsis raciborskii and Dolichospermum smithii, toxin producing and non-toxigenic cyanobacteria in Yezin Dam, Myanmar | Swe, T.; Miles, C.O.; Cerasino, L.; Mjelde, M.; Kleiven, S.; Ballot, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Microelement composition of North Italian typical cheeses | Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Microelementi e vino | Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.; Russo, S.; Stocchetti, R.; Versini, G.; Magno, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Microelementi nel sistema suolo-vite ed applicazioni alla filiera viti-enologica | Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile