Sfoglia per Tipologia Contributo in Atti di convegno
Membrane contactor process to reduce ethanol in wine: volatile compounds and stable isotope ratios changes
2013-01-01 Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Cugini, L.; Gostoli, C.; Simoni, M.C.; Camin, F.
Metabolic and transcriptional changes in resistant and susceptible genotypes of a grapevine population segregating for the resistance to Plasmopara viticola
2007-01-01 Malacarne, G.; Zulini, L.; Vrhovsek, U.; Cestaro, A.; Stefanini, M.; Mattivi, F.; Delledonne, M.; Velasco, R.
Metabolic and transcriptional changes in resistant and susceptible genotypes of a grapevine population segregating for the resistance to Plasmopara viticola
2009-01-01 Malacarne, G.; Zulini, L.; Vrhovsek, U.; Cestaro, A.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R.; Delledonne, M.
Metabolismo delle poliammine durante embriogenesi somatica di Vitis vinifera
2001-01-01 Bagni, N.; Bertoldi, D.; Candioli, E.; Martinelli, L.; Tassoni, A.
Meteorological and microclimatic effects on Cabernet Sauvignon from Trentino area. Part I: growth, yield and must composition
1999-01-01 Bertamini, M.; Ponchia, G.; Zulian, C.
Meteorological and microclimatic effects on Cabernet Sauvignon from Trentino area. Part II: flavonoids and resveratrol in wine
1999-01-01 Bertamini, M.; Mattivi, F.
A method to assess and manage leaf analysis standards according to genetic and environmental variability
1997-01-01 Stringari, G.; Porro, D.; Failla, O.; Möller, F.
Metodi basati sul biocontrollo nelle aziende di coltivazione della fragola
2005-01-01 Moser, R.; Barbacovi, D.; Raffaelli, R.; Pertot, I.
Metodi chimici, ampelometrici e molecolari per l'identificazione del Moscatel miel dell'Uruguay come Moscato giallo italiano
1999-01-01 Versini, G.; Grando, M.S.; Dellacassa, E.; Carrau, F.
Metodi di analisi sensoriale per la caratterizzazione varietale del lampone
2008-01-01 Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Monteleone, E.
Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini
2007-01-01 Versini, G.; Moser, S.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B.; Magno, F.
Metodologie analitiche strumentali applicate alla valorizzazione delle produzioni tipiche locali
2000-01-01 Versini, G.; Franco, M.A.
Micro- and in trace element composition of Trentino grapes and wines: characterisation by ICP-OES
2001-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.
Microalgae production from digestate of dry anaerobic digestion of organic waste sequestering CO2 from air
2019-01-01 Papurello, D.; Bona, D.; Flaim, G.; Cerasino, L.; Silvestri, S.
Microarray and real time PCR analysis of fruit transcriptome in strawberry elite genotypes and correlation with PTR-MS spectra of volatile compounds
2005-01-01 Carbone, F.; Mourgues, F.; Rosati, C.; Perrotta, G.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind
2010-01-01 Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Microbiological control on a ripened semi-hard cheese from grass silages
1996-01-01 Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.
Microclima termico e scambi gassosi in vite: influenza sugli aspetti qualitativi del Pinot nero
2000-01-01 Porro, D.; Mattivi, F.; Pitacco, A.; Facini, O.; Loreti, S.; Rossi, F.; Iacono, F.
Microelement composition of North Italian typical cheeses
2003-01-01 Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Microencapsulated pesticides on Apis mellifera L. : a synopsis of research carried out on apples
2002-01-01 Forti, D.; Angeli, G.; Berti, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile