DELL'OLIO, ANDREA

DELL'OLIO, ANDREA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Metodi diretti per l'aroma degli alimenti Betta, E.; Dell'Olio, A.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Pedrotti, M.; Bianco, G.; Caruso, D.; Flamini, R.; Magni, F.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Microbial resources, innovation and fermented foods: echoes from PIMENTO COST Action and different Italian NRRP project activities Fragasso, M.; Ferrara, M.; Corvino, A.; Dell'Olio, A.; Cunedioğlu, H.; Spano, G.; Biasioli, F.; Perrone, G.; Capozzi, V. -
1-gen-2023 Non-invasive real-time monitoring of microbial volatilome to promote innovation in the field of fermented foods and beverages Corvino, A.; Dell'Olio, A.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Offered Talk Session: Capturing the human gut volatilome: non-destructive, continuous VOCs detection during colonic in-vitro fermentation Dell'Olio, A.; Betta, E.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 On-line tracking of the human gut microbial metabolism: high-throughput screening during colonic in-vitro fermentation Dell'Olio, A.; Betta, E.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Tailoring dietary intervention based on PTR-ToF-MS rapid pre-clinical screening Dell'Olio, A.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 The application of direct-injection mass spectrometry techniques in studying microbial VOCs in food: flavour attributes, fermentation monitoring and emerging trends Khomenko, I.; Moretton, M.; Corvino, A.; Dell'Olio, A.; Pedrotti, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Unraveling the gut volatilome dynamics and inter-individual variability during in-vitro digestion and fermentation of black beans Dell'Olio, A.; Rubert, J.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Fogliano, V.; Biasioli, F. -