Ferrarini, R.; Guantieri, V.; Mattivi, F.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Lonardi, F. (2015). Determinazione del rotundone, l'aroma pepato, nelle varietà principi della Valpolicella: Corvina e Corvinone. L'ENOLOGO (1/2): 79-83. handle: http://hdl.handle.net/10449/24800
Citation: | Ferrarini, R.; Guantieri, V.; Mattivi, F.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Lonardi, F. (2015). Determinazione del rotundone, l'aroma pepato, nelle varietà principi della Valpolicella: Corvina e Corvinone. L'ENOLOGO (1/2): 79-83. handle: http://hdl.handle.net/10449/24800 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Food Quality and Nutrition Department # CRI_2011-JAN2016 |
Authors: | Ferrarini, R.; Guantieri, V.; Mattivi, F.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Lonardi, F. |
Title: | Determinazione del rotundone, l'aroma pepato, nelle varietà principi della Valpolicella: Corvina e Corvinone |
Journal: | L'ENOLOGO |
Issue Date: | 2015 |
Scientific Disciplinary Area: | Settore CHIM/10 - Chimica Degli Alimenti |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
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