Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Seppi, A.; Amadei, E.; Falcetti, M. (1995). Aspetti compositivi di mosti e vini Müller-Thurgau del Trentino. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 48 (3): 47-61. handle: http://hdl.handle.net/10449/21388
Citation: | Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Seppi, A.; Amadei, E.; Falcetti, M. (1995). Aspetti compositivi di mosti e vini Müller-Thurgau del Trentino. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 48 (3): 47-61. handle: http://hdl.handle.net/10449/21388 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Department of laboratory analysis and research # CS_OLD |
Authors: | Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Seppi, A.; Amadei, E.; Falcetti, M. |
Title: | Aspetti compositivi di mosti e vini Müller-Thurgau del Trentino |
Journal: | RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA |
Issue Date: | 1995 |
Keywords ITA: | Müller-Thurgau Profilo aromatico Terpeni glicosidati Aminoacidi |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
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