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Analysis of polyphenols and resveratrol in Italian wines
1997-01-01 Mattivi, F.; Nicolini, G.
Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.
Anthocyanic profiling of twenty-one different hybrid grape varieties
2011-01-01 Flamini, R.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; De Rosso, M.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M.
Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine
2013-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines
2018-01-01 Nardin, T.; Masina, B.; Trenti, G.; Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Aplicación de un enfoque no selectivo para estudiar el perfil de fenoles simples glicosidados en alimentos utilizando masa de alta resolucion (Q-Orbitrap)
2016-01-01 Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.
Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys
2007-01-01 Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G.
Approccio analitico sensoriale per la caratterizzazione di basi spumante del Trentino
1990-01-01 Iacono, F.; Romano, F.; Nicolini, G.; Porro, D.; Versini, G.
Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production
2015-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1997 | Analysis of polyphenols and resveratrol in Italian wines | Mattivi, F.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Anthocyanic profiling of twenty-one different hybrid grape varieties | Flamini, R.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; De Rosso, M.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Antimicrobial activity of ozone: effectiveness against the main wine spoilage microorganisms and evaluation of impact on simple phenols in wine | Guzzon, R.; Nardin, T.; Micheletti, O.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Antiradicalic must supplementation for preventing the atypical aging of white wines | Nardin, T.; Masina, B.; Trenti, G.; Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Aplicación de un enfoque no selectivo para estudiar el perfil de fenoles simples glicosidados en alimentos utilizando masa de alta resolucion (Q-Orbitrap) | Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys | Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1990 | Approccio analitico sensoriale per la caratterizzazione di basi spumante del Trentino | Iacono, F.; Romano, F.; Nicolini, G.; Porro, D.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista |
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