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Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis
2022-01-01 Zhang, P.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis
2023-01-01 Zhang, P.; Piergiovanni, M.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.
Application of metabolomics in the investigation of the fate and role of food bioactive compounds
2013-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino
2005-01-01 Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Are reds better than blonds? Impact of raspberries high and low in anthocyanins on the composition and metabolic output of the human gut microbiota in vitro
2014-01-01 Conterno, L.; Russolo, C.; MARIA LIMA, M.L.; Gasperotti, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M.
Aromatic complexity in Verdicchio wines
2018-01-01 Carlin, S.; Magri, R.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F.
Aromatic complexity in Verdicchio wines. An overview of volatile compounds.
2019-01-01 Carlin, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F.
Aromatic complexity in Verdicchio wines: a case study
2019-01-01 Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F.
Auxin is part of the regulatory circuit that sustains the ripening initiation in apple fruit
2022-01-01 Busatto, N.; Moretto, M.; Farneti, B.; Populin, F.; Vrhovsek, U.; Commisso, M.; Sonego, P.; Biasioli, F.; Guzzo, F.; Fontana, P.; Costa, F.
Bioinformatic solutions for addressing the grape metabolome
2013-01-01 Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.; Shahaf, N.; Scholz, M.U.; Arapitsas, P.; Weingart, G.; Carvalho, E.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2022 | Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis | Zhang, P.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis | Zhang, P.; Piergiovanni, M.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Carlin, S. | - | |
1-gen-2013 | Application of metabolomics in the investigation of the fate and role of food bioactive compounds | Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino | Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Are reds better than blonds? Impact of raspberries high and low in anthocyanins on the composition and metabolic output of the human gut microbiota in vitro | Conterno, L.; Russolo, C.; MARIA LIMA, M.L.; Gasperotti, M.; Carlin, S.; Martens, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Aromatic complexity in Verdicchio wines | Carlin, S.; Magri, R.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Aromatic complexity in Verdicchio wines. An overview of volatile compounds. | Carlin, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Aromatic complexity in Verdicchio wines: a case study | Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Lonardi, A.; Landi, L.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Auxin is part of the regulatory circuit that sustains the ripening initiation in apple fruit | Busatto, N.; Moretto, M.; Farneti, B.; Populin, F.; Vrhovsek, U.; Commisso, M.; Sonego, P.; Biasioli, F.; Guzzo, F.; Fontana, P.; Costa, F. | - | |
1-gen-2013 | Bioinformatic solutions for addressing the grape metabolome | Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.; Shahaf, N.; Scholz, M.U.; Arapitsas, P.; Weingart, G.; Carvalho, E.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno |
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