RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte
2010-01-01 Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
Variability in the temporal perception of polyphenol-related sensations in extra virgin olive oil and impact on flavor perception
2021-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS
2018-01-01 Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C.
Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries
1999-01-01 Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C.
Variations in oral responsiveness associate with specific signatures in the gut microbiota and modulate dietary habits
2022-01-01 Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico
2006-01-01 Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A.
Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis
2015-01-01 Aprea, E.; Romano, A.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Fanti, M.; Gasperi, F.
Volatile compound production during the bread-making process: effect of flour, yeast and their interaction
2015-01-01 Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Aprea, E.; Benozzi, E.; Mӓrk, T.D.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Guzzo, J.; Biasioli, F.
Volatile compounds and sensory properties of Montasio cheese made from the milk of Simmental cows grazing on alpine pastures
2014-01-01 Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Spanghero, M.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2010 | Valutazione sensoriale e strumentale della qualità del formaggio Trentingrana in funzione della modalità di raccolta del latte | Endrizzi, I.; Fabris, A.; Carlin, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Variability in the temporal perception of polyphenol-related sensations in extra virgin olive oil and impact on flavor perception | Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS | Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor | Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries | Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Variations in oral responsiveness associate with specific signatures in the gut microbiota and modulate dietary habits | Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Stefani, E.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2006 | Verso una nuova linea di succhi ad elevato potere salutistico | Endrizzi, I.; Framondino, V.; Ciaghi, R.; Gasperi, F.; Gallerani, G.; Caló, D.G.; Montanari, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis | Aprea, E.; Romano, A.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Fanti, M.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Volatile compound production during the bread-making process: effect of flour, yeast and their interaction | Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Aprea, E.; Benozzi, E.; Mӓrk, T.D.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Guzzo, J.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Volatile compounds and sensory properties of Montasio cheese made from the milk of Simmental cows grazing on alpine pastures | Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Spanghero, M.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, E. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 185
- 1.02 Recensione in rivista 1
- 1.05 Abstract in rivista 5
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 21
- 3.01 Monografia o trattato scient... 1
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 171
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 121
- 4.03 Poster 9
- 7.01 Curatela 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 53
- 2010 - 2019 266
- 2000 - 2009 179
- 1990 - 1999 18
- 1989 - 1989 1
Editore
- Chiriotti 25
- Elsevier Science Limited 21
- University press 16
- Istituto agrario di San Michele a... 15
- Fondazione Edmund Mach 13
- Elsevier 11
- ISHS 10
- Wiley-Blackwell 8
- Eventi&immagine 7
- Società Chimica Italiana 7
Rivista
- FOOD QUALITY AND PREFERENCE 17
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPE... 10
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 9
- JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 9
- INGREDIENTI ALIMENTARI 7
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 7
- ACTA HORTICULTURAE 6
- POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 6
- FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
- QUADERNI DEL PARCO 1
- QUADERNI SOZOOALP 1
- REFERENCE SERIES IN PHYTOCHEMISTRY 1
Settore disciplinare
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 152
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 79
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 44
- Settore BIO/07 - ECOLOGIA 9
- Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 5
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 3
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 3
- Settore AGR/02 - AGRONOMIA E COLT... 2
- Settore AGR/17 - ZOOTECNICA GENER... 2
- Settore AGR/19 - ZOOTECNICA SPECIALE 2
Keyword
- PTR-ToF-MS 20
- PTR-MS 18
- Apple 17
- Volatile compounds 17
- Volatile organic compounds 16
- Texture 15
- Aroma 12
- Composti volatili 11
- Proton transfer reaction-mass spe... 11
- Apples 9
Lingua
- eng 293
- ita 86
- fre 1
- ger 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 237
- open 132
- restricted 102
- reserved 45
- partially open 1
Impact Factor
- si 156
- no 35