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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 The aroma potential of semi-industrial distillates obtained from mold resistant varieties Moser, S.; Larcher, R.; Barchetti, P.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Bottura, M.; Poli, S.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 The aromatic potential of marc distillates obtained from "resistant" cultivars Moser, S.; Larcher, R.; Tonidandel, L.; Barchetti, P.; Nicolini, G.; Bottura, M.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 The commercial yeast strain as a significant source of variance for tyrosol and hydroxytyrosol in white wine Roman, T.; Barnaba, C.; Nicolini, G.; Debiasi, L.; Larcher, R.; Nardin, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 The controversial relationship between chitosan and the microorganisms involved in the production of fermented beverages Guzzon, R.; Nardin, T.; Larcher, R. -
1-gen-2013 The deposition of a permeable silica membrane on barrel wood as a tool to prevent microbiological contamination Guzzon, R.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Roman, T.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 The effect of continuous nitrogen supplementation on the fermentation kinetics and aroma compounds of white wines Gallo, A.; Paolini, M.; Tessari, G.; Bernardi, P.; Cappello, C.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2013 The effect of stopping alcoholic fermentation on the variability of H, C and O Stable Isotope Ratios Perini, M.; Guzzon, R.; Camin, F.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The effect of stopping alcoholic fermentation on the variability of H, C and O stable isotope ratios of ethanol Perini, M.; Guzzon, R.; Simoni, M.C.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 The effects of Cissampelos pareira extract on envenomation induced by Bothropsdiporus snake venom Ricciardi Verrastro, B.; Maria Torres, A.; Ricciardi, G.; Teibler, P.; Maruñak, S.; Barnaba, C.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2017 The impact of different barrel sanitation approaches on the spoilage microflora and phenols composition of wine Guzzon, R.; Bernard, M.; Barnaba, C.; Bertoldi, D.; Pixner, K.; Larcher, R. Articolo in rivista
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Tipologia
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  • 3.01 Monografia o trattato scient... 2
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  • 4.02 Abstract in Atti di convegno 199
  • 4.03 Poster 13
  • 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Autore
  • NICOLINI, GIORGIO 323
  • NARDIN, TIZIANA 176
  • ROMAN VILLEGAS, TOMAS 166
  • BERTOLDI, DANIELA 148
  • MALACARNE, MARIO 116
  • TONIDANDEL, LORIS 105
  • MOSER, SERGIO 92
  • GUZZON, RAFFAELE 85
  • BONTEMPO, LUANA 69
  • CAMIN, FEDERICA 67
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 116
  • 2010 - 2019 367
  • 2000 - 2009 106
  • 1999 - 1999 1
Editore
  • Società Chimica Italiana 14
  • Chiriotti 11
  • Elsevier Science Limited 11
  • Wiley-Blackwell 6
  • Fondazione Edmund Mach 5
  • Universidad Salamanca 5
  • Universidad Zaragoza 5
  • Centre Wallon de recherches agron... 3
  • EBS 3
  • ENEA 3
Rivista
  • L'ENOLOGO 28
  • INFOWINE 16
  • FOOD CHEMISTRY 14
  • VITIS 10
  • INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
  • JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 7
  • TERRA TRENTINA 7
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
  • RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
  • ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 233
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 56
  • Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
  • Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
  • Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
  • Wine 46
  • Aroma 9
  • IRMS 9
  • Orbitrap 9
  • Ozone 9
  • Alkaloids 8
  • Brettanomyces 7
  • Polysulfides 7
  • Atypical ageing 6
  • LC-HRMS 6
Lingua
  • eng 393
  • ita 111
  • spa 13
  • fre 3
  • ger 1
  • por 1
Accesso al fulltext
  • open 301
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  • partially open 3
Impact Factor
  • si 152
  • no 115