RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A bootstrap-based approach for sample size calculation when traditional estimations are not possible
2022-01-01 Menghi, L.; Franceschi, P.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
A central location test on milk linking
2004-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F.
A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation
2009-01-01 Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling
2011-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information
2015-01-01 Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry
2009-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
A consumer study of fresh juices containing berry fruits
2009-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F.
A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences
2016-01-01 Capecchi, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Piccolo, D.
A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample
2019-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2022 | A bootstrap-based approach for sample size calculation when traditional estimations are not possible | Menghi, L.; Franceschi, P.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2004 | A central location test on milk linking | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation | Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information | Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A consumer study of fresh juices containing berry fruits | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences | Capecchi, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Piccolo, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 185
- 1.02 Recensione in rivista 1
- 1.05 Abstract in rivista 5
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 21
- 3.01 Monografia o trattato scient... 1
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 171
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 124
- 4.03 Poster 9
- 7.01 Curatela 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 56
- 2010 - 2019 266
- 2000 - 2009 179
- 1990 - 1999 18
- 1989 - 1989 1
Editore
- Chiriotti 25
- Elsevier Science Limited 21
- University press 16
- Istituto agrario di San Michele a... 15
- Fondazione Edmund Mach 13
- Elsevier 11
- ISHS 10
- Wiley-Blackwell 8
- Eventi&immagine 7
- Società Chimica Italiana 7
Rivista
- FOOD QUALITY AND PREFERENCE 17
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPE... 10
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 9
- JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 9
- INGREDIENTI ALIMENTARI 7
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 7
- ACTA HORTICULTURAE 6
- POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 6
- FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
- QUADERNI DEL PARCO 1
- QUADERNI SOZOOALP 1
- REFERENCE SERIES IN PHYTOCHEMISTRY 1
Settore disciplinare
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 155
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 79
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 44
- Settore BIO/07 - ECOLOGIA 9
- Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 5
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 3
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 3
- Settore AGR/02 - AGRONOMIA E COLT... 2
- Settore AGR/17 - ZOOTECNICA GENER... 2
- Settore AGR/19 - ZOOTECNICA SPECIALE 2
Keyword
- PTR-ToF-MS 20
- PTR-MS 18
- Apple 17
- Volatile compounds 17
- Volatile organic compounds 16
- Texture 15
- Aroma 12
- Composti volatili 11
- Proton transfer reaction-mass spe... 11
- Apples 9
Lingua
- eng 293
- ita 89
- fre 1
- ger 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 237
- open 135
- restricted 102
- reserved 45
- partially open 1
Impact Factor
- si 156
- no 35